kız kim vurduya gidicek düğün günü
o ka kolay değilkız kim vurduya gidicek düğün günü
o ka kolay değil
o ka kolay değil
BİLMİyorum şu an
malum dizimag kapandı , nereden izleyeceksin ?
Emre Unaylı kim???
malum dizimag kapandı , nereden izleyeceksin ?
Dün @Harunnn60'a site verdim o sana versin adresiBİLMİyorum şu an
ABC'de turk olsa türkiyede yankı bulurduabc kanalının çalışanı yapmış
Google amca yaşlılıktan ne yapcağini bilmiyor artıkıngoogle amca öyle diyor valla
Emre Ünaylı @emreunayli30 Kasım
Kastamonu yerine Kahramanmaraş'dan pizza siparişi vermek! Kafa nasıl gittiyse.
gidip araştırdın mı birde , senden korkulurGoogle amca yaşlılıktan ne yapcağini bilmiyor artıkın
Adam kastomonudaymiş Sanırım öğrenci?
Resim güzel olmuş hacı O yetegi görmek istedik haliyle True Blood dizisi de izliyor, adamla aynı kafadayız acaba takip etsem migidip araştırdın mı birde , senden korkulur
kendisinin gerçek adı faruk mit te çalışıyorgidip araştırdın mı birde , senden korkulur
ben ettim , boş adam gibi gelmedi banaResim güzel olmuş hacı O yetegi görmek istedik haliyle True Blood dizisi de izliyor, adamla aynı kafadayız acaba takip etsem mi
kendisinin gerçek adı faruk mit te çalışıyor
CIA diyecedin elin sürçmüşkendisinin gerçek adı faruk mit te çalışıyor
Şimdi twitter'a gir followla filan uzun iş profil sayfası konuda duruyor sonra ederimben ettim , boş adam gibi gelmedi bana
yapılan bir araştırmaya göre supernatural izleyenler koaly kandırılabilen tipler olduğundan cıa ya alınmıyormuşCIA diyecedin elin sürçmüş
Şimdi twitter'a gir followla filan uzun iş profil sayfası konuda duruyor sonra ederim
Kandırılabilen değil "kandırabilen" diyecedin Tüh niye dedim şimdi al başina belayı "@pompy sensin diyip duracan"yapılan bir araştırmaya göre supernatural izleyenler koaly kandırılabilen tipler olduğundan cıa ya alınmıyormuş
ne alaka .ssKandırılabilen değil "kandırabilen" diyecedin Tüh niye dedim şimdi al başina belayı "@pompy sensin diyip duracan"