ABC Revenge 3. Sezon Yorumları

Bölüm eh denecek bölümdü. Aiden'dan neden şüphelendin? @xemrexxx bişey yapmadi bu bölüm hatta evlenme teklifi etti:X
Lydia'dan şüphelendim asıl. Emily'nin eski fotosunu gördü:bağır: Baştan beridir Aiden vuracaktır diyordum şimdi istenmeyen tüy gibi bir de Lydia bitti :bağır: Lyda o resimden sonra Conrad'a zarr gelmesin diye Emily'i vurabilir :T:

Bölüm eh denecek bölümdü. Aiden'dan neden şüphelendin? @xemrexxx bişey yapmadi bu bölüm hatta evlenme teklifi etti:X
Lydia'dan şüphelendim asıl. Emily'nin eski fotosunu gördü:bağır: Baştan beridir Aiden vuracaktır diyordum şimdi istenmeyen tüy gibi bir de Lydia bitti :bağır: Lyda o resimden sonra Conrad'a zarr gelmesin diye Emily'i vurabilir :T:
bencede Lydia vurucak Emily'i

bencede Lydia vurucak Emily'i
ben hala charlotte da ısrarcıyım :X

Ayhhh içim şişti beee!!! birden okuyunca :F Bu nasıl türk dizisi mantiğidir:X Gerçi bizden kalır yanlari yok artık:A İyiki İntikam'ı yapmişlarda bizden bi dizi gibi devem ediyoruz :F
senarist sürpriz yapmayı seviyor bak bu bölüm charlotte-emily arası süt liman oldu bir bölüm sonra olaylar değişebilir :)

Lydia için bişey yazmamişlar ama sonda yeşil elbiseli gösteriliyor :A
ben hala duygusal bağı olan biri olduğu konusunda ısrarlıyım :X charlotte olabilir, nolan olması imkansız tek kişi , jack de biş iyapmaz zaten her şeyi biliyor ya charlotte ya da kadırıldığı öğrenip acıların çocuğunu oynayacak oaln daniel bence :X

c208b511dc1a8317a048cdeca6fe95bb.png

@xemrexxx "shot" kimin üstüne yazılmış :F:F

ben hala duygusal bağı olan biri olduğu konusunda ısrarlıyım :X charlotte olabilir, nolan olması imkansız tek kişi , jack de biş iyapmaz zaten her şeyi biliyor ya charlotte ya da kadırıldığı öğrenip acıların çocuğunu oynayacak oaln daniel bence :X
Resimde çok güzel ayrıntı vermişler bence:X

karanlıkta yazıyi :F
Nasıl karanlıkta yzıyor? Videodan yakaladım :F Bi yerden almadım:X