ABC Revenge 3. Sezon Yorumları

Kandırılabilen değil "kandırabilen" diyecedin:X Tüh niye dedim şimdi al başina belayı "@pompy sensin diyip duracan:("

yok cidden anlamadım ya da sen cidden pompy e bağladın :(
Kırmızı yere kadar söyleseydim, pompy üyeliğini benim üzerime yığacaktin diyorum. Benden şüphe ediyorsun yaa!!!

kedi-köpek gibisiniz valla :D
kedi benim köpek @xemrexxx olsun hep bana hırlıyor:(:T

düşmanını iyi ezberlemişsin ama ben senin türüne karar veremicem kedi bilgim van kedisi,iran kedisi :F
Ben buyum işte:X
kedi-seven-erkekler_126074.jpg

ben hala duygusal bağı olan biri olduğu konusunda ısrarlıyım :X charlotte olabilir, nolan olması imkansız tek kişi , jack de biş iyapmaz zaten her şeyi biliyor ya charlotte ya da kadırıldığı öğrenip acıların çocuğunu oynayacak oaln daniel bence :X
Allah tutturdum sağdan soldan bir de ortadan oh oh bakalım faruk ne diyecek ee ne diyorsun @Forumdash

Sezon ortasını izledim. Daniel'e nasıl sinir oldum bilemezsiniz. Üzerinde yorum yapılmayacak kadar saçma sahneyi beklemişiz onca ay:T: İnş bu sezon bite:X

3 x 9'u izledim şimdi fazla bir olay olmadı ama güzel bölümdü. :) Aiden Emily'e evlenme teklif etti. :oley: Lydia Conrad'a sığındı yine. Ortalığı karıştıracak gibi. Daniel Sara'ya aşık Emily'i seviyi ilginç. :F Son sahne iyiydi. Victoria düğüne gelmezse intikam çöpe gider. ss

3 x 9'u izledim şimdi fazla bir olay olmadı ama güzel bölümdü. :) Aiden Emily'e evlenme teklif etti. :oley: Lydia Conrad'a sığındı yine. Ortalığı karıştıracak gibi. Daniel Sara'ya aşık Emily'i seviyi ilginç. :F Son sahne iyiydi. Victoria düğüne gelmezse intikam çöpe gider. ss

3x10 u izle .ss :bağır:

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking