Hamlen kalmadı ne laka mı diyon şimdidene alaka .ss
Hamlen kalmadı ne laka mı diyon şimdidene alaka .ss
yok cidden anlamadım ya da sen cidden pompy e bağladınHamlen kalmadı ne laka mı diyon şimdide
yok cidden anlamadım ya da sen cidden pompy e bağladın
Hamlen kalmadı ne laka mı diyon şimdide
Kandırılabilen değil "kandırabilen" diyecedin Tüh niye dedim şimdi al başina belayı "@pompy sensin diyip duracan"
Kırmızı yere kadar söyleseydim, pompy üyeliğini benim üzerime yığacaktin diyorum. Benden şüphe ediyorsun yaa!!!yok cidden anlamadım ya da sen cidden pompy e bağladın
kedi benim köpek @xemrexxx olsun hep bana hırlıyorkedi-köpek gibisiniz valla
cinsim ne ki acepKırmızı yere kadar söyleseydim, pompy üyeliğini benim üzerime yığacaktin diyorum. Benden şüphe ediyorsun yaa!!!
kedi benim köpek @xemrexxx olsun hep bana hırlıyor
adının faruk olduğunu bile kabul etmiyor arkadaş .sskedi-köpek gibisiniz valla
Ben cinsel kimliğimden memnunum Şuan neysem kediyken de oyumcinsim ne ki acep
adının faruk olduğunu bile kabul etmiyor arkadaş .ss
işte bunlar hep illuminati her yerde sex yazdığı için aklın direkt ona gitti ben köpek cinsini sordum sivas kangalı mı labrador mu vb.Ben cinsel kimliğimden memnunum Şuan neysem kediyken de oyum
Heee adım Faruk @xemrexxx hee adım Faruk
"Türüm ne acep?" deseydin Yorkshire terrie türünde bi köpeksin Habire cırlıyorsunişte bunlar hep illuminati her yerde sex yazdığı için aklın direkt ona gitti ben köpek cinsini sordum sivas kangalı mı labrador mu vb.
düşmanını iyi ezberlemişsin ama ben senin türüne karar veremicem kedi bilgim van kedisi,iran kedisi"Türüm ne acep?" deseydin Yorkshire terrie türünde bi köpeksin Habire cırlıyorsun
Ben buyum iştedüşmanını iyi ezberlemişsin ama ben senin türüne karar veremicem kedi bilgim van kedisi,iran kedisi
Tamam işte resimdekinde de karalık var Yer yer kara yer yer beyaz Bi o kadar kötü bi o kadar saf ve temizimbir kere sen kara kedisin .ss
kişilik bozukluğu mu oluyor bunun teşhisiTamam işte resimdekinde de karalık var Yer yer kara yer yer beyaz Bi o kadar kötü bi o kadar saf ve temizim
Allah tutturdum sağdan soldan bir de ortadan oh oh bakalım faruk ne diyecek ee ne diyorsun @Forumdashben hala duygusal bağı olan biri olduğu konusunda ısrarlıyım charlotte olabilir, nolan olması imkansız tek kişi , jack de biş iyapmaz zaten her şeyi biliyor ya charlotte ya da kadırıldığı öğrenip acıların çocuğunu oynayacak oaln daniel bence
dur lo bu zaferimi 40 gün 40 gecek kutlamalıyım
beklediğin çıkmayınca .ssSezon ortasını izledim. Daniel'e nasıl sinir oldum bilemezsiniz. Üzerinde yorum yapılmayacak kadar saçma sahneyi beklemişiz onca ay İnş bu sezon bite
3 x 9'u izledim şimdi fazla bir olay olmadı ama güzel bölümdü. Aiden Emily'e evlenme teklif etti. Lydia Conrad'a sığındı yine. Ortalığı karıştıracak gibi. Daniel Sara'ya aşık Emily'i seviyi ilginç. Son sahne iyiydi. Victoria düğüne gelmezse intikam çöpe gider. ss