- Reaksiyon puanı
- 58,940
- Puanı
- 1,060
Ona da sıra gelecek inşallah. Dehşetül vahşet bir bölüm olmuş galiba?3x10 u izle .ss
Ona da sıra gelecek inşallah. Dehşetül vahşet bir bölüm olmuş galiba?3x10 u izle .ss
özellikle son kısımOna da sıra gelecek inşallah. Dehşetül vahşet bir bölüm olmuş galiba?
bu konuda TWD eline kimse su dökemezBaya aralar veriyormuş.Eksikleri kapatmam lazım.
hafıza kaybı da olursa tam türk filmi olur
bu konuda TWD eline kimse su dökemez
aynen , bunu da yaparlarsa pes derim
bu konuda en iyisi game of thrones 2 ay yeni sezon 10 ay tatil pll de 2 kere 75 günlük ara veriyorbu konuda TWD eline kimse su dökemez
aynen , bunu da yaparlarsa pes derim
o diziyi izlemedim ama doğrudur , bu kadar bekletiyorlarsa iyi bir iş çıkıyor demektirbu konuda en iyisi game of thrones 2 ay yeni sezon 10 ay tatil pll de 2 kere 75 günlük ara veriyor
3x10'u da izledik nasıl bir bölümdü lo? 😱 Efsanetül mefsane dehşetül bir bölümdü. .XTahmin ettiğim gibi Daniel melaunesi vurdu Emily'mi. Sonra bir de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ne olacak şimdi ya? Son sahnede biraz mantıksızlıklar vardı ama. Daniel o konuşmaları nereye saklandı da duydu? Ayrıca Emily'i vuracak kadar bir durum yoktu ortada. Konuşmaları duyduysa Aiden'in annesini bayılltığını da görmesi lazım. Niye müdahale etmedi o zaman? Neyse bundan sonra ne olacak bakalım. Emily ifşa oldu artık. İlginç bölümler bekliyor bizi. @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati
Pardon. Hepsini okumamışsındır umarım.Hep spoi ver sen.
Bizde izleyeceğiz.
Pardon. Hepsini okumamışsındır umarım.
Yağmur'un böyle vurulması kaçıncı bölümde olur @xemrexxx
Bölümün en önemli numarası o zaten. 4-5 bölüm de çokmuş. Boş bir zaman yarat ve bir oturuşta izle bence.4-5 bölümdür izlemiyorum.Daniel'ın Emily'yi vurduğundan başka bir şey anlamadım.
Bölümün en önemli numarası o zaten. 4-5 bölüm de çokmuş. Boş bir zaman yarat ve bir oturuşta izle bence.
İzleyesin gelmiyorsa seni mentionlamama niye kızdın?İzleyesim gelmiyor ya.Baya oldu ara vereli.Vizeler zamanında bıraktım o günden beri pert.
İzleyesin gelmiyorsa seni mentionlamama niye kızdın?
Ne halin varsa gör.İzlemeyi düşünüyorum çünkü.Ama şuan izleyesim gelmiyor daha sonra izlerim.
Ne halin varsa gör.