Ona da sıra gelecek inşallah.3x10 u izle .ss![]()
Ona da sıra gelecek inşallah.3x10 u izle .ss![]()
özellikle son kısımOna da sıra gelecek inşallah.Dehşetül vahşet bir bölüm olmuş galiba?
bu konuda TWD eline kimse su dökemezBaya aralar veriyormuş.Eksikleri kapatmam lazım.![]()
hafıza kaybı da olursa tam türk filmi olur![]()
bu konuda TWD eline kimse su dökemez
aynen , bunu da yaparlarsa pes derim![]()
bu konuda en iyisi game of thrones 2 ay yeni sezon 10 ay tatilbu konuda TWD eline kimse su dökemez
aynen , bunu da yaparlarsa pes derim![]()
o diziyi izlemedim ama doğrudur , bu kadar bekletiyorlarsa iyi bir iş çıkıyor demektirbu konuda en iyisi game of thrones 2 ay yeni sezon 10 ay tatilpll de 2 kere 75 günlük ara veriyor
![]()
3x10'u da izledik nasıl bir bölümdü lo? 😱 Efsanetül mefsane dehşetül bir bölümdü. .XTahmin ettiğim gibi Daniel melaunesi vurdu Emily'mi.![]()
![]()
Sonra bir de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ne olacak şimdi ya?
Son sahnede biraz mantıksızlıklar vardı ama. Daniel o konuşmaları nereye saklandı da duydu? Ayrıca Emily'i vuracak kadar bir durum yoktu ortada. Konuşmaları duyduysa Aiden'in annesini bayılltığını da görmesi lazım. Niye müdahale etmedi o zaman? Neyse bundan sonra ne olacak bakalım. Emily ifşa oldu artık. İlginç bölümler bekliyor bizi.
@xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati
Pardon.Hep spoi ver sen.
Bizde izleyeceğiz.![]()
Pardon.Hepsini okumamışsındır umarım.
![]()
Yağmur'un böyle vurulması kaçıncı bölümde olur @xemrexxx
Bölümün en önemli numarası o zaten.4-5 bölümdür izlemiyorum.Daniel'ın Emily'yi vurduğundan başka bir şey anlamadım.![]()
Bölümün en önemli numarası o zaten.4-5 bölüm de çokmuş. Boş bir zaman yarat ve bir oturuşta izle bence.
![]()
İzleyesin gelmiyorsa seni mentionlamama niye kızdın?İzleyesim gelmiyor ya.Baya oldu ara vereli.Vizeler zamanında bıraktım o günden beri pert.![]()
İzleyesin gelmiyorsa seni mentionlamama niye kızdın?![]()
Ne halin varsa gör.İzlemeyi düşünüyorum çünkü.Ama şuan izleyesim gelmiyor daha sonra izlerim.
![]()
Ne halin varsa gör.![]()