15 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

4 hafta içinde final yapar açık ve net aga :D

oyuncular pek popüler değil zamanla kitlesini bulur hacı merak etme sen küçük müçük takılmana devam et )))
İlerlemezse zaten adın çıkacak:X
@destere gibi yapıp 3d gözlük takabilirim))) tns ye göre pek uygun değil di tns nin diziye uyum saglayabilmesi için zamana ihtiyaç var dizi daha başlamdı. bu bölümle dizi başlıyor biraz sabret

oyuncular pek popüler değil zamanla kitlesini bulur hacı merak etme sen küçük müçük takılmana devam et )))

@destere gibi yapabilirim))) tns ye göre pek uygun değil di tns nin diziye uyum saglayabilmesi için zamana ihtiyaç var dizi daha başlamdı. bu bölümle dizi başlıyor biraz sabret
vayy aga laf sokuyosun ayıp oluyo ama :D ben takılırım rahat ol küçük gelin iyidir sende takıl tadını çıkar zaten bikaç haftaya toz olur :D

show tv ne yapıyorsun sen ya kafayı mı sıyırdın yine reklam verdi. itinayla dizi batırılır oyunu oynuyor ben pes ettim show karşısında ))) bu dizi showa ragmen tutması imkasız bir dizi üstelik yeni başlayan bir dizi 45 dakikada 3 kez bölünür mü ya

Hani her saat Reklam'a girmek zorunlu ya acaba ondan mı araya 3 DK sıkıştırdılar ki. (b)
yok be show inat etmiş dizi tutmasın diye ugraşıyor))) böyle salak reklam kuşağı olur mu. böyle iyi giden bir dizi bile tökezler 10 reytşn alan dizilerin izleyenleri bile biraz sık rekalm verince çıldırıyor ))) ki bu daha yeni tutmaya başlayan bir dizi. ilk defa böyle ahmakça bir rekalm stretejisi görüyorum diyecek bişey yok

Birleşip Mail atalım eğer Hafta'ya da böyle düzen olursa ayıp be sinir oldum ya.

yok be show inat etmiş dizi tutmasın diye ugraşıyor))) böyle salak reklam kuşağı olur mu. böyle iyi giden bir dizi bile tökezler 10 reytşn alan dizilerin izleyenleri bile biraz sık rekalm verince çıldırıyor ))) ki bu daha yeni tutmaya başlayan bir dizi. ilk defa böyle ahmakça bir rekalm stretejisi görüyorum diyecek bişey yok
aga tutmaz demiştim show bu kafayla bi iş yapamaz :D

Ben böyle şey görmedim başladı 14 Dk verdi Reklam sonra da 14 DK verdi 3 DK Reklam 12 DK verdi yine Reklam böyle Dizi mi izlenir ya ayıp izliyiciye saygısızlık be.
aynen dizi`yi bilerek düşürüyorlar :T: yeni başlayan bir dizi`ye böyle düzen uygulanmasının tek cevapı o :T: