Daha da yükselecek1 DK'sı Reklamdı Yeni Bölümün ilk anlığı listede MaşAllah harika. @sokak sanati , @Ahmad .
Ben size sakin olmanız gerektiğini söyledim. İnş. diğer anlıklarda daha da yükselecek ama bu anlık reklama girmişti maalesef. Ama 21.00'den sonraki anlıklar umarım güzel olacak.1 DK'sı Reklamdı Yeni Bölümün ilk anlığı listede MaşAllah harika. @sokak sanati , @Ahmad .
bu anlık full reklamdı giremiycek evetBen size sakin olmanız gerektiğini söyledim. İnş. diğer anlıklarda daha da yükselecek ama bu anlık reklama girmişti maalesef. Ama 21.00'den sonraki anlıklar umarım güzel olacak.
Küçük Gelin'i izleyesan napisanAşk Ekmek Hayalleri izliyorum guzel dizi.
Ben sakindim Esra. Dizi hakettiğini alır umarım bence.Ben size sakin olmanız gerektiğini söyledim. İnş. diğer anlıklarda daha da yükselecek ama bu anlık reklama girmişti maalesef. Ama 21.00'den sonraki anlıklar umarım güzel olacak.
Ben cocuga bişey mi dedim??? Acun her rapçiyi abartiyor. Sırf sevdiği şarkı türü oldugundan. Seyirciler zaten acun yalakasıneden abartmıyomuş ayhan çok yetenekli bi çocuk görmüyomusun nasıl konuşuyo nasıl müzik söylüyo bunu abartmayacak ta neyi abartacak?
Hakikatten demin gördüm Acun nedese alkışlıyorlar.Ben cocuga bişey mi dedim??? Acun her rapçiyi abartiyor. Sırf sevdiği şarkı türü oldugundan. Seyirciler zaten acun yalakası