Kaç kere tekrar verildi Özet neden verdilerse. Kötü etkileyecek gibi.Bende öyle düşünüyorum.Umarım yükselir.Yarın netten özet izleyeceğim.Reytinglerine göre.
Merakla bekliyorum.Ama giremez gibi bence.Çünkü olsaydı özette azda olsa olurdu.
Kaç kere tekrar verildi Özet neden verdilerse. Kötü etkileyecek gibi.Bende öyle düşünüyorum.Umarım yükselir.Yarın netten özet izleyeceğim.Reytinglerine göre.
Merakla bekliyorum.Ama giremez gibi bence.Çünkü olsaydı özette azda olsa olurdu.
Kaç kere tekrar verdi Özet neden verdilerse. Kötü etkileyecek gibi.
Özetsiz daha iyi ola bilirdi ama uzun özet vermesi de çok kötü etkilemez kiKaç kere tekrar verildi Özet neden verdilerse. Kötü etkileyecek gibi.
neden abartmıyomuş ayhan çok yetenekli bi çocuk görmüyomusun nasıl konuşuyo nasıl müzik söylüyo bunu abartmayacak ta neyi abartacak?Acun'un şu rap'i yere göğe sığdıramasını anlam veremiyorum😕 Hele Hülya ile bu konuyla ilgili kapışmasına hiç Zaten Hülya arabeskçi, neyi anlatmaya çalişiyorsun??? Hadi anlatıyorsun bari abartma
ALLAH yükselmeyi nasip etsin1 DK'sı Reklamdı Yeni Bölümün ilk anlığı listede MaşAllah harika. @sokak sanati , @Ahmad .