Evet hep Hülya eziliyor😕 Rol kestiklerinden pek üzülmüyorumHakikatten demin gördüm Acun nedese alkışlıyorlar.
Ya olan Hülya Avşar'ıma oluyor eziliyor hep.
Evet hep Hülya eziliyor😕 Rol kestiklerinden pek üzülmüyorumHakikatten demin gördüm Acun nedese alkışlıyorlar.
Ya olan Hülya Avşar'ıma oluyor eziliyor hep.
Bana da kurmaca geliyor haklısın. Ama olsun yine de Hülya Avşar'ımı kimse ezemez o kadar.Evet hep Hülya eziliyor😕 Rol kestiklerinden pek üzülmüyorum
Aynen Hülya'yı bende severim Zeki kadındır güzelliği cabasıBana da kurmaca geliyor haklısın. Ama olsun yine de Hülya Avşar'ımı kimse ezemez o kadar.
Safak sezer ceza yemis 13 ay ondandir bakalim nolucakYarın Altındağlı yok! Yahu biraz sabret 2 bölüm yayınlanmış bir dizi hemen başlamışlar yayınlamamaya..
4 hafta içinde final yapar açık ve net agashow tv diziyi bölmeseydi harika bir bölüm daha hazırlamış aşk ve ekmek ve hayaller neyse dizi iyide showa ragmen ilerleyecektir
İlerlemezse zaten adın çıkacakshow tv diziyi bölmeseydi harika bir bölüm daha hazırlamış aşk ve ekmek ve hayaller neyse dizi iyide showa ragmen ilerleyecektir
Hani her saat Reklam'a girmek zorunlu ya acaba ondan mı araya 3 DK sıkıştırdılar ki.show tv diziyi bölmeseydi harika bir bölüm daha hazırlamış aşk ve ekmek ve hayaller neyse dizi iyide showa ragmen ilerleyecektir