15 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Show`un tüm dizi`lerinin reklam düzeni böylemi 😕 ben kanaldan sadece Sevdaluk izliyorum onu da net`ten takip ediyorum :) benim de en sevdiğim kanallardan biri Show ama sen dediğin gibi yine reklama girerse artık benim için de biter :T: @mrt-06
Yok Anne'm Benim İçin Üzülme'yi izliyor bir tek başda 2 kere Reklam'lara giriyormuş. Neden böyle yaptılar anlamadım Aşk Ekmek Hayaller'e. :T

Ben ek olarak Adını Kalbime Yazdım'ı da izliyorum böyle değil.... :)

Küçük gelin 12 almış hiç beklemezdim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müjda Ar ne kadar bencil:X Her bişeye "benim onum benim şunum" diyip duruyor @beyazsoy :F Bu konuda ne düşünüyorsun )))) DDDD

Bitmiş dizinin nesi reklama ihtiyaç duyacak:X Güneşi Beklerken ancak Aşk-ı Memnudan prim sağlayabilir kendine:X
Hayır niyeki sonuçta kendi dizisi orda tv2 nin reklamini yaptı izlemiyon herhalde gunesi beklerkeni

Aşk Ekmek Hayaller biraz artış yaşamak istiyorsa en sonda reklam verir :T: ama her an yine reklam`a gire bilir :D

Hayır niyeki sonuçta kendi dizisi orda tv2 nin reklamini yaptı izlemiyon herhalde gunesi beklerken
Yine Aşk-ı Memnu'nun reklamı olmuyor bu sefer TV2 reklamı oluyor:) Logosuz ve bitmemiş dizi olsaydı işte o zaman Aşk-ı Memnu'nun reklamını yapmiş olurdu:)Yazdan beridir izlemiyorum:)

Yine Aşk-ı Memnu'nun reklamı olmuyor bu sefer TV2 reklamı oluyor:) Logosuz ve bitmemiş dizi olsaydı işte o zaman Aşk-ı Memnu'nun reklamını yapmiş olurdu:)Yazdan beridir izlemiyorum:)
Ben diziyi arkadaşlar imla izliyorum ask i memnu yu görünce birde tv 2 yi gorunce aa tv2 demi çıkıyor tekrarlari dedi ve bende evet dedim o da artik izleyecek
Sonuçta reklam olmuş oluyor

Ben diziyi arkadaşlar imla izliyorum ask i memnu yu görünce birde tv 2 yi gorunce aa tv2 demi çıkıyor tekrarlari dedi ve bende evet dedim o da artik izleyecek
Sonuçta reklam olmuş oluyor
Aşk-ı Memnu reklam verince Kanal D'nin eski dizilerinin tanıtımını görüp tv2'de onlari izlemeye başlar:) Al işte TV2 yeni bir seyirci kazanmiş oldu:X