Geçen sezonda çoğu kez TOTAL'de Kanal D'nin en çok izlenen dizisi Arka Sokaklar'dı.![]()
Fatih Harbiye Fox'taki sün gününde fena gitmemiş. Haftaya bakalım nasıl oranlar alacak?
Uzun zamandır hatamı kolluyorsun sanırsam.Way be bugünlerde nasip olacakmış.Kendim ile gurur duyuyorum ve açıklıyorum.
Sün değil o Kaan Son.![]()
Uzun zamandır hatamı kolluyorsun sanırsam.Neyse forumu bırakıyorum bye. ss
İlk ve son hatamı buldun tebrik ederim.Yok şans eseri oldu.![]()
İlk ve son hatamı buldun tebrik ederim.Klavyemin azizliğine uğramışım.
![]()
10 abartı olur ama 8 gibi rakamlara neden ulaşmasın. İnş. alacak 10'u da zamanla.Şimdi ben diyorum ki eğer Sevdaluk 2. bölüm bozmazsa senaryo açısından 6 Reytingle başladı 2. tekrarı 4 küsür Reyting aldı 3. Tekrarı 2.5 küsür Reyting haftaya Çarşamba günü 6 + 3 + 1 = 10 Reyting'e çıkabilir.@dizi kolik ,@denizz19 , @xemrexxx , @Ahmad .
![]()
Konusunu açıyım dedim vazgeçtim baya sinirlenmiş Bugünün Saraylısı izleyici aşırı Reklamdan.BS çokta fena gitmemiş ama bunda atv'nin payı buyukReklam düzeni hiç iyi değildi
![]()
klasik bahane ya reklam düzeni kötüdür ya bölüm durgundur .ssBS çokta fena gitmemiş ama bunda atv'nin payı buyukReklam düzeni hiç iyi değildi
![]()
Aşiri değilde aşiri düzensizdiKonusunu açıyım dedim vazgeçtim baya sinirlenmiş Bugünün Saraylısı izleyici aşırı Reklamdan.![]()
Yalan borcum mu? Reklam düzeni geçen haftakiyle bu haftaki bir değildi.Ben en azından reklam sürelerini yazıyorum. Erken bitirmek için 4 kuşak reklamı sığdırmaya çalişiyorlar.klasik bahane ya reklam düzeni kötüdür ya bölüm durgundur .ss
kanalların bileceği iş beni ilgilendirmezAşiri değilde aşiri düzensizdi
Yalan borcum mu? Reklam düzeni geçen haftakiyle bu haftaki bir değildi.Ben en azından reklam sürelerini yazıyorum. Erken bitirmek için 4 kuşak reklamı sığdırmaya çalişiyorlar.
Seni ilgilendirmiyorsa ne boş yere bana çatıyorsun? 80 bölüm kitleyle 6 bölümü yayınlanan dizin kitlesini bir tutmak ne kadar akıl karı??kanalların bileceği iş beni ilgilendirmezo zaman en çok bizim isyan etmemiz gerekir çünkü my de stara geçtğinden beri 2 hafta üst üste aynı reklam düzeni bile olmadı 80 bölüme yaklaşmış
![]()
Herhalde tahminen sonda 2 kere felan Reklam verdi çünkü o "Ağızınla İç" sahnesine 2 kere denk geldim.Aşiri değilde aşiri düzensizdi
Yalan borcum mu? Reklam düzeni geçen haftakiyle bu haftaki bir değildi.Ben en azından reklam sürelerini yazıyorum. Erken bitirmek için 4 kuşak reklamı sığdırmaya çalişiyorlar.
çatarım çatmam benm bileceğim işSeni ilgilendirmiyorsa ne boş yere bana çatıyorsun? 80 bölüm kitleyle 6 bölümü yayınlanan dizin kitlesini bir tutmak ne kadar akıl karı??