14 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Şefkat Tepe dizisini izlemiştim. 1. Olmuş tebrik ederim :)

Bu Tns'yi anlamak zor.
Acun Yükseliyor tam 1. olacak diyorsun bir bakmışsın ki Şefkat tepe daha çok yükselerek Zirvede.:FTebrikler Samanyolu.Ama dikkatimi çekti Şefkat tepe Ab2de 5'e dayanmış yakında zirve'ye ortak olur.:A @EveN dediğin çıkacak gibi.:F
Acun ab'de fark-ı Acun olmuş.:DEn yakın rakibi kendisi.:D
Arka Sokaklar Total showunu yapmış.7 reytinge dayanmış.Özetide süper.Ab'si ise Total özetinden düşük.:F

3 Adam'dan daha fazlasını beklerdim biraz düşük çıkmış.
Bugünün Saraylısı'nın düşmesi ise cabası.O haberlerin içi boş çıktı ama dizi reyting anlamında hala giderli.:D
Fatih harbiye 2 gruptada az düşmüş ama Fox'a göre çok iyi oranlar almış.Dizi yeni bir sayfa açtı bakalım nasıl olacak.

Adını Kalbime Yazdım ilk 10 civerında gitmiş ve pt2'de iyi denilecek oranlar almış.
Galip hafif artmış 2 gruptada.Yeni gününe ısınıyor dizi.Dahada artmasını bekliyorum.
Sevdaluk'un tekrarı Show yapmış ab'de.😱tırstım.:F

Fatih Harbiye son kez FOX'ta göründü. Oranları düşmüş dizinin. Show TV'de devamı gelecektir bu düşüşlerin eminim. :)

Lale Devri haftaya daha da artacaktır. Çünkü haftaya çok heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek dizi. :)

Şimdi ben diyorum ki eğer Sevdaluk 2. bölüm bozmazsa senaryo açısından 6 Reytingle başladı 2. tekrarı 4 küsür Reyting aldı 3. Tekrarı 2.5 küsür Reyting haftaya Çarşamba günü 6 + 3 + 1 = 10 Reyting'e çıkabilir. :X @dizi kolik ,@denizz19 , @xemrexxx , @Ahmad . :D
10 abartı olur ama 8 gibi rakamlara neden ulaşmasın. İnş. alacak 10'u da zamanla. :X

BS çokta fena gitmemiş ama bunda atv'nin payı buyuk:T: Reklam düzeni hiç iyi değildi:T:

Konusunu açıyım dedim vazgeçtim baya sinirlenmiş Bugünün Saraylısı izleyici aşırı Reklamdan. :)
Aşiri değilde aşiri düzensizdi:)

klasik bahane ya reklam düzeni kötüdür ya bölüm durgundur .ss
Yalan borcum mu? Reklam düzeni geçen haftakiyle bu haftaki bir değildi.Ben en azından reklam sürelerini yazıyorum. Erken bitirmek için 4 kuşak reklamı sığdırmaya çalişiyorlar.

Yalan borcum mu? Reklam düzeni geçen haftakiyle bu haftaki bir değildi.Ben en azından reklam sürelerini yazıyorum. Erken bitirmek için 4 kuşak reklamı sığdırmaya çalişiyorlar.
kanalların bileceği iş beni ilgilendirmez :) o zaman en çok bizim isyan etmemiz gerekir çünkü my de stara geçtğinden beri 2 hafta üst üste aynı reklam düzeni bile olmadı 80 bölüme yaklaşmış :)

kanalların bileceği iş beni ilgilendirmez :) o zaman en çok bizim isyan etmemiz gerekir çünkü my de stara geçtğinden beri 2 hafta üst üste aynı reklam düzeni bile olmadı 80 bölüme yaklaşmış :)
Seni ilgilendirmiyorsa ne boş yere bana çatıyorsun? 80 bölüm kitleyle 6 bölümü yayınlanan dizin kitlesini bir tutmak ne kadar akıl karı??

Herhalde tahminen sonda 2 kere felan Reklam verdi çünkü o "Ağızınla İç" sahnesine 2 kere denk geldim. :D ( 2 kere ayni espriyi yaptım kendime. :F . )

Seni ilgilendirmiyorsa ne boş yere bana çatıyorsun? 80 bölüm kitleyle 6 bölümü yayınlanan dizin kitlesini bir tutmak ne kadar akıl karı??
çatarım çatmam benm bileceğim iş :X ayrıca sıkıldım artık herkes istediği olmayınca bir bahane buluyor bölüm çok iyi olursa ne olursa olsun izlenir :)