14 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Herhalde tahminen sonda 3 kere felan Reklam verdi çünkü o "Ağızınla İç" sahnesine 2 kere denk geldim. :D ( 2 kere ayni espriyi yaptım kendime. :F . )
ne kadar yakın süreler bi bak:)

21:44 2.Kuşak Reklam arası
21:58 2.Kuşak Reklam arası dönüşü
22:32 3.Kuşak Reklam arası
22:46 3.Kuşak Reklam arası dönüşü
23:02 4.Kuşak Reklam arası
23:17 bitti

çatarım çatmam benm bileceğim iş :X ayrıca sıkıldım artık herkes istediği olmayınca bir bahane buluyor bölüm çok iyi olursa ne olursa olsun izlenir :)
sırf mynin bu hafta yüksek almasından bu havaların:)

Bugünün Saraylısı dün izledim ama senaryo klişeydi bence. Hoş hemen hemen tüm senaryolar klişe ama bunu nasıl uyguladığınız önemli ama bu dizide olanları hayal edebiliyorsun ve heyecan kalmıyor..

my yükselsin düşsün farketmez :X zaten my 4 haftadır yükseliyor farkındaysan :) onu düşürebilecek tek şey de yılmaz şahin in sihirli elleri :)
yazdığın rrklam kuşağında da biş iyok ayrıca yalan dünyanınki daha beter

my yükselsin düşsün farketmez :X zaten my 4 haftadır yükseliyor farkındaysan :) onu düşürebilecek tek şey de yılmaz şahin in sihirli elleri :)
yazdığın rrklam kuşağında da biş iyok ayrıca yalan dünyanınki daha beter
aha kendi ağzınla dedin. YD'nin demek ki bu yuzden AB'si düşük.

Bence düzen kötüymüş ATV bir düzenleme yapar umarım....

Bugünün Saraylısı`nın dün reklam düzeni gerçekten kötüydü ama senaryo da sıkıcıydı bu yüzden A\B`de 1 reyting dümüş :)

yetersiz demek ki vasfiye gibi kmkten değişiklik yaratacak bir karakter gerekiyor :A
Ne dediğin belli değil:T: MY reklamı düzensiz diyorsun sonra Şahin Irmak'ın senaristliğine laf ediyorsun. YD Reklam düzeni kötü diyorsun geçen seneden beridir öyle yok takviye gerekmiş miş miş kafamı yoramam k.bakma:T: Başka eğlence konulari varsa lak lak yapalım yok böyle saçmalayacaksan ben yokum işim var:)

Ne dediğin belli değil:T: MY reklamı düzensiz diyorsun sonra Şahin Irmak'ın senaristliğine laf ediyorsun. YD Reklam düzeni kötü diyorsun geçen seneden beridir öyle yok takviye gerekmiş miş miş kafamı yoramam k.bakma:T: Başka eğlence konulari varsa lak lak yapalım yok böyle saçmalayacaksan ben yokum işim var:)
işine gelemyince tabi .ss

Ben o anlığa hitaben söylmedim dediklerimi yanlış taraflara çekiyorsun..ben genel anlıklar için konuştum ama yanlış anlamışsın...
ben yazdıklarımı düşünerek yazıyorum sen merak etme ...evet ne yapacağını şaşırıyor bu kadar total dizisinin içerisinde zirveye oynayamıyor pek fazla....ŞT ,AS.FH herhangi 3ünden biri olmasa zirvedeydi..şaşırmayıpda napsın....Ben aldığı orana kötü demedim!!! sadecce zirvede değil artık dedim.2.olamazda demedim!!!!😡
ne yapacağını şaşırıyo ne demek Allah aşkına ya öyle şey mi olur her iki gruptada 9 reytingi geçiyo total kıl payı zirveyi kaçıyo ab rahat zirve bu mu ne yapacağını şaşırmak ikincisi zirveye oynayamıyo ne demek gördüğün gibi gayet oynuyo

Bu Tns'yi anlamak zor.
Acun Yükseliyor tam 1. olacak diyorsun bir bakmışsın ki Şefkat tepe daha çok yükselerek Zirvede.:FTebrikler Samanyolu.Ama dikkatimi çekti Şefkat tepe Ab2de 5'e dayanmış yakında zirve'ye ortak olur.:A @EveN dediğin çıkacak gibi.:F
Acun ab'de fark-ı Acun olmuş.:DEn yakın rakibi kendisi.:D
Arka Sokaklar Total showunu yapmış.7 reytinge dayanmış.Özetide süper.Ab'si ise Total özetinden düşük.:F

3 Adam'dan daha fazlasını beklerdim biraz düşük çıkmış.
Bugünün Saraylısı'nın düşmesi ise cabası.O haberlerin içi boş çıktı ama dizi reyting anlamında hala giderli.:D
Fatih harbiye 2 gruptada az düşmüş ama Fox'a göre çok iyi oranlar almış.Dizi yeni bir sayfa açtı bakalım nasıl olacak.

Adını Kalbime Yazdım ilk 10 civerında gitmiş ve pt2'de iyi denilecek oranlar almış.
Galip hafif artmış 2 gruptada.Yeni gününe ısınıyor dizi.Dahada artmasını bekliyorum.
Sevdaluk'un tekrarı Show yapmış ab'de.😱tırstım.:F
Tirs bence de 😛

ne yapacağını şaşırıyo ne demek Allah aşkına ya öyle şey mi olur her iki gruptada 9 reytingi geçiyo total kıl payı zirveyi kaçıyo ab rahat zirve bu mu ne yapacağını şaşırmak ikincisi zirveye oynayamıyo ne demek gördüğün gibi gayet oynuyo

Sen Zirveye oynayamıyor kelimesinin anlamını henüz öğrenmemişsin ki ben sana izah edeyim zirveye oynamak bir hafta ŞT nin 1.olduğu reytinglerde diğer hafta YST nin olmasıdır 2.olmak apayrı bir mesele.....
Ve yine üstüne basa basa diyorum TOTAL gurubunda acun etkisiz...sen anlamak istemiyorsun sanırım....AB de geçilemiyeceğini bende biliyorum cumartesileri....haa istisnalar hariç...Bir ara 3 adam geçmişdi ama neyse...

İmkansız diye bir şey yok Atacan. Dizi bu hafta daha da yükselir. Maksimum seviye kaç olur bilmem ama 10 reytinge çıkmaması için engel yok. Totalde geçsek yeter. :D
10 abartı olur ama 8 gibi rakamlara neden ulaşmasın. İnş. alacak 10'u da zamanla. :X
Bence de abartılı olur diye düşünüyorum. :)

Yani hele bir yazın bakalım Çarşamba açıklanınca kimin ki tutacak hele. @xemrexxx . :X

TOTAL : 7.2 - AB : 6.5 diyorum.

Tns'de total ab hepsi birbirine karışmış çorba olmuş resmen sistem Neyse sonuçlara gelelim Şt Liderliği bırakmamış Ab2de ciddi oranlar almış Tebrikler Yst iyi gitmiş 2 gruptada Galip Derviş Ab'de çok iyi :)