diziyi izlemeden nasıl oyunculuğun kötü olduğunu düşünüyorsun anlamadım))) müziklerde de sorun yok. zaten Son dönemde müziği patlayan dizi olmadı.Romanını okudum ben. Çok sıkıcıydı ve çok ağırdı. Dizinin kendisini hiç izlemedim ve izlememde ki fragmanını bile görmeye tahammül edemiyorum. Sadece dizi başlamadan önce tanıtımlarına bakmıştım ki Neslihan'ın sesini duyunca hemen kapattım.
Senaryoya lafım yok zaten benim lafım oyunculara, müziğe ve teknik ekibe. Dediğim gibi senaryo klişe ve ne klişe senaryolardan çıkan ne diziler gördük biz. Ama dizinin oyuncuları, müzikleri ve teknik ekibi bu işi mahvediyor...
A.Ş.K.'a sadece ergen kızlar açısından bakmamak gerek. Çünkü çoğu ergen kız Hakan Kurtaş'ı seviyor. Hazal dizide ne Kaan Urgancıoğlu ile ne de Hakan Kurtaş ile hiç uyumlu değiller. Hazal'ıma uygun neden partner bulamadılar gerçekten bu Gold Film'i anlayamıyorum. Berk Oktay ile bile daha uygun olurdu Hazal, o derece düştüm. Hakan Kurtaş'dan önce de Tardu Flordun vakası yaşadık maalesef. Umarım A.Ş.K. dizisinden sonra daha uygun partner seçimleri yapılır Hazal'ıma...![]()
neyse bu kizginligin sebebini pek anlamadım ya ama bu dizi bu kadar kizginligi hak etmiyor)))
Son düzenleme: