14 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Romanını okudum ben. Çok sıkıcıydı ve çok ağırdı. Dizinin kendisini hiç izlemedim ve izlememde ki fragmanını bile görmeye tahammül edemiyorum. Sadece dizi başlamadan önce tanıtımlarına bakmıştım ki Neslihan'ın sesini duyunca hemen kapattım. :X

Senaryoya lafım yok zaten benim lafım oyunculara, müziğe ve teknik ekibe. Dediğim gibi senaryo klişe ve ne klişe senaryolardan çıkan ne diziler gördük biz. Ama dizinin oyuncuları, müzikleri ve teknik ekibi bu işi mahvediyor...

A.Ş.K.'a sadece ergen kızlar açısından bakmamak gerek. Çünkü çoğu ergen kız Hakan Kurtaş'ı seviyor. Hazal dizide ne Kaan Urgancıoğlu ile ne de Hakan Kurtaş ile hiç uyumlu değiller. Hazal'ıma uygun neden partner bulamadılar gerçekten bu Gold Film'i anlayamıyorum. Berk Oktay ile bile daha uygun olurdu Hazal, o derece düştüm. Hakan Kurtaş'dan önce de Tardu Flordun vakası yaşadık maalesef. Umarım A.Ş.K. dizisinden sonra daha uygun partner seçimleri yapılır Hazal'ıma... :T:
diziyi izlemeden nasıl oyunculuğun kötü olduğunu düşünüyorsun anlamadım))) müziklerde de sorun yok. zaten Son dönemde müziği patlayan dizi olmadı.

neyse bu kizginligin sebebini pek anlamadım ya ama bu dizi bu kadar kizginligi hak etmiyor)))

Son düzenleme:
Show TV'nin hatası diziyi en azından 4. bölüme kadar Perşembe gününde tutmamak oldu ki benim gözümde zaten onun başlatacağı Show bitti verdiği o karardan sonra. Saklı Kalan için PT2'ye atılsa anlarım ama Pis Yedili için atılması gerçekten çok üzücü...

O siteyi de bence takmamalısın. Kanallar arasında en kötü site Show TV'nin sitesi. Gülüp geçilecek bir şey. :)

Diziye yazık oldu bu büyük kanallardan birisine geçse çok iyi bir ivme yakalayacak ama yok show sabredemedi..hayır sabretmemesinide anladım bari 23.15 olduğuna dahil bi fragman koy sitenede millet bu hafta açsın izlesin ..hangi salı 23.15 fragman yok fol yok yumurta yok hesabı..
Siteyi takma demişsin ama yazıklar olsunki FH nin 2 fragmanı konmuş bile...firuze nin 1 tanecik bile fragmanı yokken..umarım FH elinde patlarda görür gününü.....

Ahh keşke kanald almış olsa varya düşük bütçeli bir dizi....kanald de olsa 2.bir fatmagülün suçu ne vakası yaşanır...reytingler açısından :) tab ki uygun bir gün ve saatte ...bence perşembe 20 de kanald de daha iyi gider en azından inadına yaşamakdan daha iyi ....

Son düzenleme:
Diziye yazık oldu bu büyük kanallardan birisine geçse çok iyi bir ivme yakalayacak ama yok show sabredemedi..hayır sabretmemesinide anladım bari 23.15 olduğuna dahil bi fragman koy sitenede millet bu hafta açsın izlesin ..hangi salı 23.15 fragman yok fol yok yumurta yok hesabı..
Siteyi takma demişsin ama yazıklar olsunki FH nin 2 fragmanı konmuş bile...firuze nin 1 tanecik bile fragmanı yokken..umarım FH elinde patlarda görür gününü.....

Ahh keşke kanald almış olsa varya düşük bütçeli bir dizi....kanald de olsa 2.bir fatmagülün suçu ne vakası yaşanır...reytingler açısından :) tab ki uygun bir gün ve saatte ...bence perşembe 20 de kanald de daha iyi gider en azından inadına yaşamakdan daha iyi ....
Ben fragmanları youtube'dan takip ettiğim için genelde sitelere pek bakmıyorum. Sitelere kaçırdığım bir dizi varsa tekrarı ne zaman genelde onun için bakarım yani yayın akışına bakmak için. :)

Ben fragmanları youtube'dan takip ettiğim için genelde sitelere pek bakmıyorum. Sitelere kaçırdığım bir dizi varsa tekrarı ne zaman genelde onun için bakarım yani yayın akışına bakmak için. :)

Peki başka bi kanala geçse yanii geçmesi durumuna ne düşünüyorsun....yeri değil ama cumartesi reytinglerinden çıktık başka konuya gidiyoruz :)

Peki başka bi kanala geçse yanii geçmesi durumuna ne düşünüyorsun....yeri değil ama cumartesi reytinglerinden çıktık başka konuya gidiyoruz :)
Başka kanalda diyorsun da Fox dışında diziyi alan bir kanal olmaz alacak olan olursa eğer reytingi açısından. Fox'ta da Pt2'de yayınlanacak giderse zaten ki Boyut Film ile Fox'un hiç çalışacağını sanmıyorum açıkçası. Diğer kanallardan alacak ve düzgün sahip çıkacak varsa eğer geçmesini gerçekten çok isterim ama olmaz maalesef... :T:

Hayır baştan beri reklammı nasıl bilmeden konuşmayın 30dk reklammı verdi hayır ee doğal olarak düşüktü ŞT geçiyordu..ben bilerek konuşuyorum ama bazıları bilmeden cevaplıyor
yst 21:05-21:20 reklamdı sen o anlıklara göre düşük demişsin reklamda nasıl olmasını beklersin?

Hayırdır senin acununn 1.olamamış totalde dediğime geldinmi ne yapacağını şaşırıyor işte acunn totalii yine kaybetmiş....
yazdıklarını önce bi düşün istersen ne yapacağını şaşırıyo ne demek tamam zirvede değil kıl payı kaçırmış ama 9+ reyting alarak çok iyi durumda

Yaklaşık 3 haftadır rahat zirve diyorsun ama Şefkat Tepe alıyor zirvyi önemsediğiniz "Totalde". :):)
kıl payı alıyo zaten ama yinede alıyo tebrikler ama daha 2.tur şimdi başladı gör bak haftaya zirve kesin yst nin :)

Arka sokaklar 7'ye yaklaşmış ve kanalın en çok izlenen dizisi konumunda.

Şefkat tepe yine birinci olmuş stv hafta sonları çok iyi gidiyor. Bir iki dizi daha tuttursa tamamdır.

Yst ile acun iyi gitmiş ve total de ikinci olmuş. Ab de ise her zaman ki gibi lider.

Derviş ab si iyi gitmiş bu hafta alıştı artık gününe.

3 adam ab de en çok izlenen ikinci program olmuş.

Sevdaluk tekrari iyi gitmiş.

Fh transfer olduğu için bu haftalık bence reytingleri önemli değil. Haftaya neler yapacak görecez.

Şimdi ben diyorum ki eğer Sevdaluk 2. bölüm bozmazsa senaryo açısından 6 Reytingle başladı 2. tekrarı 4 küsür Reyting aldı 3. Tekrarı 2.5 küsür Reyting haftaya Çarşamba günü 6 + 3 + 1 = 10 Reyting'e çıkabilir. :X @dizi kolik ,@denizz19 , @xemrexxx , @Ahmad . :D

Şimdi ben diyorum ki eğer Sevdaluk 2. bölüm bozmazsa senaryo açısından 6 Reytingle başladı 2. tekrarı 4 küsür Reyting aldı 3. Tekrarı 2.5 küsür Reyting haftaya Çarşamba günü 6 + 3 + 1 = 10 Reyting'e çıkabilir. :X @dizi kolik ,@denizz19 , @xemrexxx , @Ahmad . :D
10 reyting olmasa bile 8 reytinge kadar çıkar bence 2.bölümüyle.

yst 21:05-21:20 reklamdı sen o anlıklara göre düşük demişsin reklamda nasıl olmasını beklersin?

yazdıklarını önce bi düşün istersen ne yapacağını şaşırıyo ne demek tamam zirvede değil kıl payı kaçırmış ama 9+ reyting alarak çok iyi durumda

kıl payı alıyo zaten ama yinede alıyo tebrikler ama daha 2.tur şimdi başladı gör bak haftaya zirve kesin yst nin :)

Ben o anlığa hitaben söylmedim dediklerimi yanlış taraflara çekiyorsun..ben genel anlıklar için konuştum ama yanlış anlamışsın...
ben yazdıklarımı düşünerek yazıyorum sen merak etme ...evet ne yapacağını şaşırıyor bu kadar total dizisinin içerisinde zirveye oynayamıyor pek fazla....ŞT ,AS.FH herhangi 3ünden biri olmasa zirvedeydi..şaşırmayıpda napsın....Ben aldığı orana kötü demedim!!! sadecce zirvede değil artık dedim.2.olamazda demedim!!!!😡

Totalde Şefkat Tepe, ab'de yst zirvede yer almış. Tebrikler. :)

Arka Sokaklar çok iyi bir yükseliş yakalamış. Rıza baba farkı. 😎

Bugünün Saraylısı ve Adını Kalbime Yazdım iyi oranlar almışlar. :)

Fatih Harbiye Fox'taki son gününde fena gitmemiş. Haftaya bakalım nasıl oranlar alacak?

Galip ab'de yükselmiş. :Z

3 Adam ab'de iyi gitmiş. :)

Son düzenleme:
Bir sürpriz yapıp 10 alırmı alır inanıyorum :D ama 8-9 arasına kolayca çıkar :)

rıza baba süper gitmiş :oley: 8.sezonunda bu rakipler karşısında bu reytingi alabilecek başka dizi yok efssane enfesto dehşetül vahşet :oley:

bu arada şt nin yükselişi devam ediyor yakında karadayı yı geçerse isyanlara kalkışmayan tns de normaldir bu durum @Yakamoz-Asi @sürgünüm

galip iyiydi dümn akşam ab de artmış totali de kanal d ortalamasında
aky boşluktan mı artmış yoksa tns nin kralalrı ağla ağla içim çıktı kız dedirten diizler olduğundan mıdır bilinmez
bugünün saraylısı atv nin cumartersileri için iyi gidiyor önceki işlere göre
fh fox darbesinden midir senaryodan mı düşmüş gibi

Şefkat Tepe iyi gitmiş yukselmis tum ekibe Tebrikler
Yetenek Sizsiniz Türkiye de iyi gitmiş
Arka Sokaklar cok iyi gitmiş özet i Fatih Harbiye yi geçmiş
Fatih Harbiye de fox a yetiyor
Bugünün Saraylısı da iyi oran almış.
Adını Kalbime Yazdım da her geçen gün kendini geliştiriyor Show TV için sevindim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adını Kalbime Yazdım gelecek hafta Fatih Harbiye`nin ardından total`de daha iyi gide bilir dizi yakında 5+ alacaktır
Bugünün Saraylısı`na heyacan ve tempolu senaryo gelmezse düşüş sürecektir :(

Arka sokakların özetini alamayan kanal d dizileri var ahh ahh kim derdi be kanal d nin en çok izlenen dizisi arka sokaklar olacak (totalde) valla inanmazdım :) :)