Karagul rakip tanimazYd artık bitmeli, ocak'a bitsin bence. kanal D güzel, taze bi komedi koymalı.
Haftaya da bomba bir bolumle geliyor Karagül
A/B`de en çok izlenen 2. dizisini bitirirse çöker kanal.Yd artık bitmeli, ocak'a bitsin bence. kanal D güzel, taze bi komedi koymalı.
Yd artık bitmeli, ocak'a bitsin bence. kanal D güzel, taze bi komedi koymalı.
Yalan Dünya FOX`a ağır kaliteli gelir ki dizi Kanal D`nin kendi yapımı. FOX`ta öyle akıllı komedileri yapacak kapasite yok bence.Buna kısaca FOX farkı denir. @EveN sonuçları görünce ölmüştür. AB'de iş yapamaz diyordu çünkü. Bari Yalan Dünya, FOX'a gelsin. Karagül'ün ardından.
Yani Revan tebrik et bir kere de geciyor iste her turlu cumanin en iyisi neden diretiyorsun ki yok tezekmis yok konakmis diziyi izlemiyorsun bilmiyorsun yorum yapiyorsun ne diyim sana bilmem kiA/B`de en çok izlenen 2. dizisini bitirirse çöker kanal.
Yalan Dünya gayet taze de izleyici taze değil. Tezek konak seviyor ne yapsın Yalan Dünya.
Dizi totalde zaten tebriği hakeden oranlar alıyor zaten.Yani Revan tebrik et bir kere de geciyor iste her turlu cumanin en iyisi neden diretiyorsun ki yok tezekmis yok konakmis diziyi izlemiyorsun bilmiyorsun yorum yapiyorsun ne diyim sana bilmem ki
GB neden ab iyi total dusuk o zaman hani ab de totallesmisti. Bunlar sadece bahane olabilir karagul senin klise dedigin dizilerden cok daha farkli.Dizi totalde zaten tebriği hakeden oranlar alıyor zaten.
A/B`ye gelecek olursak A/B zaten totalleşti. Birinde yüksek alan diğerinde de yüksek alıyor. Normal tablo.
TRT Çocuk girmemeliydi Sistem'e olmuyor böyle....Tövbe tövbe...
72 SIZINKILER CATLAK YUMURTALAR TRT COCUK 13.12.2013 16:59:19 17:18:37 0,84 4,49 18,72
Karagülle alakası yok taze, beni bol güldürcek ve geneli de öyle bi komediye ihtiyaç var.Karagul rakip tanimaz
Sevdaluk izle begenirsin bence.Karagülle alakası yok taze, beni bol güldürcek ve geneli de öyle bi komediye ihtiyaç var.
Aldığı rakam beni ilgilendirmiyor, sen hem o gün reytinge göre dizi izleyenler diyosun hem de şimdi dizinin komedisini eleştirdiğimizde ab de kaçınca olduğunu söylüyosun? bu işten bi şey anlamadım ben.A/B`de en çok izlenen 2. dizisini bitirirse çöker kanal.
Yalan Dünya gayet taze de izleyici taze değil. Tezek konak seviyor ne yapsın Yalan Dünya.
3 kişilik bi kadroda olabilir ama yeter ki güldürsün. terim kalabalığı bi dizi güldürmüyor.güzel ve taze komedi yapacak kadro nerde?
gülse birsel haricinde halkın tüm kesimine hitap edecek kaliteli komediler yok.. bir aksya durağı çıkacaksa hiç yapmasalarda olur işler güçler tarzı komediler kaliteli ama o da herkese hitap etmiyor ortalama halka ağır geliyor
Tamam kendi filrimi söyledim öyle, bu ne hız mert ?"Yalan Dünya" bitmemeli. Kanal D Hafta İç'i Durum'u içler acısı bırak İlk 10'u İlk 15'e zar zor giriyor Çalıkuşu hariç AB'leri vasat.
Yalan Dünya'nın da TOTAL'i aynı hatta birçok Kanal D'nin Dizi'sinden iyi ve ek olarak AB'de 6.5 Reyting'i görüyor.
Güneşi Beklerken hariç hangi Yapım'ı 6.5 Reyting'i görüyor ki. Bitmesi gereken 10'larce Kanal D Dizi'si varken Yalan Dünya'nın bitmesi komik olur bence.
Ayrıca Yalan Dünya tüm Dizi'ler arasında en çok kazandıran Dizi'lerin içinde en çok Ürün Yerleştirme Spot'u kullanan Dizi daha geçen Konu'sunu bizzat ben açtım. Yani şu süreçte YALAN DÜNYA BİTMEZ beklemeyin.
Zamanım yok deniz. En fazla 2 dizi izleyebiliyorum.Sevdaluk izle begenirsin bence.
Yok sana cevaben yazmadım zaten Yakup. . Her hafta aynı şeyler söyleniyor genel bir Yorum yaptım. .3 kişilik bi kadroda olabilir ama yeter ki güldürsün. terim kalabalığı bi dizi güldürmüyor.
Tamam kendi filrimi söyledim öyle, bu ne hız mert ?
Birde bana demezler mi , izlemeden karalıyosun sırf izlediğin dizinin karşısında , diye...Yani Revan tebrik et bir kere de geciyor iste her turlu cumanin en iyisi neden diretiyorsun ki yok tezekmis yok konakmis diziyi izlemiyorsun bilmiyorsun yorum yapiyorsun ne diyim sana bilmem ki
Peki, dediğin gibi olsun ne diyelim..Yok sana cevaben yazmadım zaten Yakup. . Her hafta aynı şeyler söyleniyor genel bir Yorum yaptım. .
Gerçekten öyle. . Geçen Hafta da takas , beyazsoy filan diyordu böyle önceden banlanmadan Lordly diyordu. .Birde bana demezler mi , izlemeden karalıyosun sırf izlediğin dizinin karşısında , diye...
Peki, dediğin gibi olsun ne diyelim..