28 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İnadına yaşamak son anlıktada başarılı gitmiş. :)

İnadına Yaşamak ab'de zirveyi alır zamanla. :X Vadi gelince düşer diyenlerle haftaya görüşelim. :X Kitleleri çok farklı dizilerin. Perşembe günleri başka elle tutulur dizi yok. Aramızda Kalsın'ın nasıl etkilendiğini gördük. Artık Vadi ile İnadına Yaşamak yarışı izleyecez gibi Perşembeleri. :)
firuze gec baslamakla hata yapti ağla ağla firuze ağla :D

İnadına Yaşamak ab'de zirveyi alır zamanla. :X Vadi gelince düşer diyenlerle haftaya görüşelim. :X Kitleleri çok farklı dizilerin. Perşembe günleri başka elle tutulur dizi yok. Aramızda Kalsın'ın nasıl etkilendiğini gördük. Artık Vadi ile İnadına Yaşamak yarışı izleyecez gibi Perşembeleri. :)
bu yorum biraz iddaalı olmadımı sencee..hadda çok daha iddalı...:F:F:F:F:F:F:F

inadına yaşama tam tns denekleri için yapılmış bol aksiyon bol klışe silah bıçak kaçmaca kovolamaca ))) oyunculuklar çok başarılı ama bu dizi muhtemelen tuttu ama yanlış günde sanırım kurtlarla çarpışıp dağılabilir. intikama veda edebiliriz ))))

oooooooooooo...bakıyorumda vadinin yokluğunda heryer kanal d fanlarıyla dolmuş...yeni başlayan bir dizinin ilk anlıklarına bakarakdan yok abde birinciliği alırızda yok vadi düşüşe geçerde falanda filan....geçin bu işleri..türk halkı hazirana kadar her kategoride birinciği verdi vadiye ...sezon sonuna kadar böyleee...birincilik bizdeee...hatta totalde ikincilikte bizde...kanal d inadına yaşamak istiyorsa prıme tımede ,üçüncülük için savaş verceğini unutmamalı..yoksa perşembe akşamları yüksekten uçuşa geçenlerin halini f forum daha iyi bilirrrrrrr...özetle kamuoyuna duyrulurrrr...😉😉😉😉😉

Benim fikrim, benim düşüncem. :) İnadına Yaşamak tutar dediğimde nasıl dalga geçtiğini hatırlıyorum. :) Şok yaşadığın için bu yorumunu normal karşılıyorum. :)
şok falan yaşamıyorum ...sen şok yaşıyon bu anlıkları görünce bence...3-4 hafta geçmeden bi diziye tuttu demek pek tutarlı bişey değil bence..:D:D:D