firuze gec baslamakla hata yapti ağla ağla firuze ağlaİnadına Yaşamak ab'de zirveyi alır zamanla. Vadi gelince düşer diyenlerle haftaya görüşelim. Kitleleri çok farklı dizilerin. Perşembe günleri başka elle tutulur dizi yok. Aramızda Kalsın'ın nasıl etkilendiğini gördük. Artık Vadi ile İnadına Yaşamak yarışı izleyecez gibi Perşembeleri.
Banane kim hamile kalmış görmek istemiyorum. Gıcıklığım üstümde.
bu yorum biraz iddaalı olmadımı sencee..hadda çok daha iddalı...İnadına Yaşamak ab'de zirveyi alır zamanla. Vadi gelince düşer diyenlerle haftaya görüşelim. Kitleleri çok farklı dizilerin. Perşembe günleri başka elle tutulur dizi yok. Aramızda Kalsın'ın nasıl etkilendiğini gördük. Artık Vadi ile İnadına Yaşamak yarışı izleyecez gibi Perşembeleri.
Firuze'nin tutacağını zaten düşünmüyordum. İnadına Yaşamak'ın tutmasıyla pek şansı kalmadı gibi maalesef. Ama belli olmaz tabii yine de.firuze gec baslamakla hata yapti ağla ağla firuze ağla
11 le başlamıştı ahh berennnYakup hatirliyomusun
İntikam in ilk anligi 3.99
Son anligi 9.37
Idi birden onu hatirladim
reklam stratejisi diziyi etkilediAK bugün düşük gidiyor TNS`de nasıl gelicek acep
ZKFO ve İnadına Yaşamak iyi gitmişler
Benim fikrim, benim düşüncem. İnadına Yaşamak tutar dediğimde nasıl dalga geçtiğini hatırlıyorum. Şok yaşadığın için bu yorumunu normal karşılıyorum.bu yorum biraz iddaalı olmadımı sencee..hadda çok daha iddalı...
şok falan yaşamıyorum ...sen şok yaşıyon bu anlıkları görünce bence...3-4 hafta geçmeden bi diziye tuttu demek pek tutarlı bişey değil bence..Benim fikrim, benim düşüncem. İnadına Yaşamak tutar dediğimde nasıl dalga geçtiğini hatırlıyorum. Şok yaşadığın için bu yorumunu normal karşılıyorum.
Bir dizi ilk haftasında anlıklarda 7 görüyorsa tutmuş demektir benim fikrime göre.şok falan yaşamıyorum ...sen şok yaşıyon bu anlıkları görünce bence...3-4 hafta geçmeden bi diziye tuttu demek pek tutarlı bişey değil bence..
İntikam'ın anlığı değil ki bu ..İntikam başladı anlıkta kayboldu
showun en iddalı dizisi daha başlamadı,vadi yok ...boşluk ortamında bu sonuçlar normal..atv kolaj yerine dostoğru eski bölüm tekrarı yayınlasa yine düşük alırdı bu dizi...Bir dizi ilk haftasında anlıklarda 7 görüyorsa tutmuş demektir benim fikrime göre.