televizyon çocuğu,gece kuşu gecenin bi yarısında yayınlanırdı.00.30. Kanal D'de gecenin 2'sine ATV'de 23.30'lara atıldığı saatleri unutmamak gerek.
televizyon çocuğu,gece kuşu gecenin bi yarısında yayınlanırdı.00.30. Kanal D'de gecenin 2'sine ATV'de 23.30'lara atıldığı saatleri unutmamak gerek.
atv'deki gece kuşu programını söyluyorsun?? Yoksa sinemacılar için bi yarişma mı vardi? Eğer o yarişmayı söylediysen Makina Kafa ile nw alakası var? Okan var hadi onu izleyeyim bile demedi😕 Kanal D'de 2'ye atıldığını bile bilmiyorum.00.30. Kanal D'de gecenin 2'sine ATV'de 23.30'lara atıldığı saatleri unutmamak gerek.
Ayıp etmiş. Ama onun mizacı öyle yapacak bi şey yok. Madem o kadar şikayetçi gün değiştirsin.Adını sana gömdüm gibi bir şey dedi.
Patronu değilsin ama "amma laf ettin" gibi deyişle gelip patronuymusun gibi davranıyorsun😕Pardon @Forumdash ama ben Show TV'nin sahibi miyim ki burda bana gelip laf söylüyorsun onu anlamadım gerçekten. Zaten Ciner Okan'ı düşündüğü için programlarını HT'ye aldırıyor.
yakında yalı fiyatları düşecekmiş yalıda çekilen bütün diziler doguya konaga taşınacakmış ))) hem bu sayede kanal d şatolara yalılara verdiği kiradan kurtulur )))+5941. Bu deneklere verecen ağa - konak - köyü oyuncuya bakmadan izliyorlar. ))
İlk mesajımda demişim ki 21.45 yerine 22.00'da başlasın demişim sende öyle diyince onu kast ederek 15 DK'nın lafını yaptın dedim. Zaten orada demek istediğim Reklam'lara dahil olmadan başlasındı neyse tam anlatamadım.Patronu değilsin ama "amma laf ettin" gibi deyişle gelip patronuymusun gibi davranıyorsun😕
Bile derken sende show fanısın ya Studyo süper olmuş yaaNiiye bile ben cok laf ediyorum showa arada cok sacmaliyor okanion studyoya bak adim atacak yer yok
3 Adam'ın reytinglerini görünce ben
2 haftadır yayın saati olarak 00.15'de başlıyor zaten oda biliyor yani hadi bilmese öyle duyurulmasa hem Okan'a hem İzleyiciye saygısızlık yapılıyor bende derdim. @SERHAT3456atv'deki gece kuşu programını söyluyorsun?? Yoksa sinemacılar için bi yarişma mı vardi? Eğer o yarişmayı söylediysen Makina Kafa ile nw alakası var? Okan var hadi onu izleyeyim bile demedi😕 Kanal D'de 2'ye atıldığını bile bilmiyorum.
Bence en güzel cevabı Okan veriyor şuan sutodyo tıklım tıklım dolu ve saatiyle bi oynama gelcek zaten Gereksiz aky var diye boşuna tartişiyoruz.
Ben bi seyirciyim, ben beni ilgilendiren tarafı zamanımını çalan kısmıyla ilgileniyorum. Buda nedir? Programını başlama saati. Beyaz Kanal D ile sanki 00:30'da başlarim diyerek mi sezona başlayıp sonradan canlı yayında sitem etti saatini erkene aldırttı? Hayır. Demek ki bu saatleri kanallar ayarlıyor.AKY'nin de tüm programlar bitince reyting topladiği da aşikar.2 haftadır yayın saati olarak 00.15'de başlıyor zaten oda biliyor yani hadi bilmese öyle duyurulmasa hem Okan'a hem İzleyiciye saygısızlık yapılıyor bende derdim. @SERHAT3456
Ama Okan 2 hafta önce yeni saatini kabul ederek ve bilerek 10 DK rötarlı yayına girdi diye ondan önce yayına giren diziyi aşağılama hakkına sahip değildir şimdi Okan'ın yaptığı hareket o dizinin Oyuncu'larına , Set Ekibi'ne ve İzleyicisine yaptığı büyük hakaret ve ayıptır.
Beyaz tamamen şov amaçlı yaptı onu Okan'da söylemişti geçen haftalarda yıllardır İzleyici'si olarak az çok Okan'ı tanıyorsam gerçekten saatinden şikayetçi ise onu kanala bildirir tıpkı yıllar önce Kanal D'ye resti çektiği gibi.Ben bi seyirciyim, ben beni ilgilendiren tarafı zamanımını çalan kısmıyla ilgileniyorum. Buda nedir? Programını başlama saati. Beyaz Kanal D ile sanki 00:30'da başlarim diyerek mi sezona başlayıp sonradan canlı yayında sitem etti saatini erkene aldırttı? Hayır. Demek ki bu saatleri kanallar ayarlıyor.AKY'nin de tüm programlar bitince reyting topladiği da aşikar.