AS'yide desteklediğimiz göremezsin Bak @SERHAT3456 bile bunu diyorsaNeden @Bully 'nin değişi ile boşlukçu AS Kanal D'yi senelerdir sırtlıyor.
Aynen öyleShow okana ve izleyiciye cok ayip ediyor
15 dk mı 45'dk mı??? Talk Show'lar genelde 23:30'da başlar 1'e doğru zaten tempo düşer15 DK fark için ne laf yaptın.
Niiye bile ben cok laf ediyorum showa arada cok sacmaliyor okanion studyoya bak adim atacak yer yok
Gözü kapalı savunmak yerine açtığım konuya ve duyurulan saate bakar mısın. 00.15 demişim.15 dk mı 45'dk mı??? Talk Show'lar genelde 23:30'da başlar 1'e doğru zaten tempo düşer
Kerpiç belediyesine bulaşıcam her halde senaryomdaiki kerpiç bir konak sbt de reyting rekoru ))) bu kadar ucuz mu reyting işleri)) bence diğer kanallar dizi yerine konak bulsunlar onu çeksinler boşuna oyunculara da para vermemiş olurlar )))) bu deneklerle asla kanal d reyting meyting alamaz. öyle şaşalı evler zengin konaklarla dizi izlenir mi.. mesela aşkta ailenin şirketi batsın bunlara köylerine dönsün )))
Sende yayınlanan saate bakGözü kapalı savunmak yerine açtığım konuya ve duyurulan saate bakar mısın. 00.15 demişim.
00.30. Kanal D'de gecenin 2'sine ATV'de 23.30'lara atıldığı saatleri unutmamak gerek.Sende yayınlanan saate bak
+5941. Bu deneklere verecen ağa - konak - köyü oyuncuya bakmadan izliyorlar. ))iki kerpiç bir konak sbt de reyting rekoru ))) bu kadar ucuz mu reyting işleri)) bence diğer kanallar dizi yerine konak bulsunlar onu çeksinler boşuna oyunculara da para vermemiş olurlar )))) bu deneklerle asla kanal d reyting meyting alamaz. öyle şaşalı evler zengin konaklarla dizi izlenir mi.. mesela aşkta ailenin şirketi batsın bunlara köylerine dönsün )))
düzen artık kerpiçin çamuru reytingin yolu oldu artık sende haklısın )))Kerpiç belediyesine bulaşıcam her halde senaryomda
Ne diyor ki yine.Focus bak dizin nasıl muamele görüyor.
Ne diyor ki yine.