onlar gelmese başkası gelecekti panpaOnlar geldi dizi bozuldu
Orası öyle de kaç sezon oldu hala ısınamadım Bu arada Sebastian vardı ya Haftaya Arrow'da izlersin izlemesen de bi göz atarsinonlar gelmese başkası gelecekti panpa
arrow un spin off unda yer alacak ben ona bakarım belki orjinal arrow smallville de kaldıOrası öyle de kaç sezon oldu hala ısınamadım Bu arada Sebastian vardı ya Haftaya Arrow'da izlersin izlemesen de bi göz atarsin
Ordaki arrow Revenge'de neyse Evet Flash olarak katılacakarrow un spin off unda yer alacak ben ona bakarım belki orjinal arrow smallville de kaldı
en önemli roller unutulmaz bak mesela @destere bihter i unutabilir mi hiçOrdaki arrow Revenge'de neyse Evet Flash olarak katılacak
Evet Rachel ve Sam aşik olacak galiba. Sue çok iyi bi kadın yaaaSeviyorum kadını5x6 yı izledim santananın rolü çok azdı kel ryan
sam-rachel ilişkisi yaratılacak diyorlar @Forumdash
sue bekreterisini kaybetti ama becky için iyi oldu artie de çok yardımcı oldu kesinlikle mezuniyetten sonra diziden çıkmamalı
Evet Rachel ve Sam aşik olacak galiba. Sue çok iyi bi kadın yaaaSeviyorum kadını
5.12 "100" bölümünde söylenecek şarkıların bir kısmı belli oldu.
-Raise Your Glass - P!nk - Will ve April Rhodes
-Defying Gravity - Wicked - Rachel, Kurt ve Mercedes
-Valerie - Amy Winehouse - Brittany ve Santana
-Keep Holding On - Avril Lavigne - Puck
-Toxic - Britney Spears - Quinn, Brittany ve Santana
son şarkı süper olacak @Forumdash @KayıpSehir Quınn i görücez sonunda tekrar sence ne ka artıtıt kaliteyi bu @destere
Ekli dosyayı görüntüle 23825
Ekli dosyayı görüntüle 23826
Ekli dosyayı görüntüle 23827
Ekli dosyayı görüntüle 23828
Ekli dosyayı görüntüle 23829
Ekli dosyayı görüntüle 23830
Ekli dosyayı görüntüle 23831
Ekli dosyayı görüntüle 23832
Ekli dosyayı görüntüle 23833
5.sezon fotoğraf çekimleri @Forumdash unıque i alan olmazsa @destere yi çağırsınlar o sahip çıkar