koltukta yer yok la nereye oturucankalitenin kendisi budur
uyyy üçüncü resime ışınlanayım)
koltukta yer yok la nereye oturucankalitenin kendisi budur
uyyy üçüncü resime ışınlanayım)
koltukta yer yok la nereye oturucan
ben koltuk olurum
santananın olduğu yerde koltuk benimdir.ss sen son resimdeki unıque e koltuk ol.ss
sana unıqye yakışır ben ölçüm biçtim tam birbirinize uyuyyorsunuz .) zaten primcan ın hakkından anca o gelir kendisi çok dğeişkendir şekil a ikisi de unıqueo kunikin yanındaki sarı bıyık takmış sarılı kız olabilir
sana unıqye yakışır ben ölçüm biçtim tam birbirinize uyuyyorsunuz .) zaten primcan ın hakkından anca o gelir kendisi çok dğeişkendir şekil a ikisi de unıque
Ekli dosyayı görüntüle 26633
Ekli dosyayı görüntüle 26634
bu arada santanacığım şarkıda ateşlerde yürüyom diyor gidip kurtarmalı ben gidiyom sen unıque e mukayet ol
önemli olan füze ölçüleri füzlere büyük ve uzun menzilli ayrıca fox ta yayınlanıyor muhafazkar bir kanal kaliyi abd de öyle çok açılıp saçılamıyor santana cığım bu arada ona tipsiz dediğin için şu videodaki lafları sana gelsinsantanada ses çok güzel tip sıfır?
önemli olan füze ölçüleri füzlere büyük ve uzun menzilli ayrıca fox ta yayınlanıyor muhafazkar bir kanal kaliyi abd de öyle çok açılıp saçılamıyor santana cığım bu arada ona tipsiz dediğin için şu videodaki lafları sana gelsin
önemli olan ruh güzelliğidir santananın ruhunda çok güzel fanteziler vardır sen bilmezsinlafı değil kendisi gelsin ama tipsiz açılsada kurtarmaz tip derken yüzünden bahsettim.
önemli olan ruh güzelliğidir santananın ruhunda çok güzel fanteziler vardır sen bilmezsin
santana zaten latin amerikalı lalakbı assless jloben çin tayland japon vietnam hint karışımı tipleri sevmiyorum ruhuna sen bak uzaktan ruhunumu koklayalım
avrupalı veya rus veya latin amerikalı olsun
Santana @destere 'yi kucağina oturtmasa bile destere allem eder kullem eder Santana onun kucağina oturur
santana destereyi kucağına oturtmaz bi kere .ss
sonra primavera da ikisinin üstüne otururSantana @destere 'yi kucağina oturtmasa bile destere allem eder kullem eder Santana onun kucağina oturur
@primavera Bak üzüldüm şimdisonra primavera da ikisinin üstüne oturur
Santana @destere 'yi kucağina oturtmasa bile destere allem eder kullem eder Santana onun kucağina oturur
santana zaten latin amerikalı lalakbı assless jlo
santana destereyi kucağına oturtmaz bi kere .ss
Bak bunu hediye olarak isteyebilirsinsantananın kucağa oturmayı başarsak hayat hiikayemi anlatırdım yeterki bitmesin o anlar uzadıkça uzamalı
Bak bunu hediye olarak isteyebilirsin