destere 100 bölümü hatmeder
Çok güzel dimi Bu performansı izlemek için evde kimse olmamalıdestere 100 bölümü hatmeder
çıkmamış bölümün videosu mu işte sana izlettiğim santana kendisi hani füzesi süper yüzü çirkin demiştin yavideo yokmuydu resim kesmedi bizi
çıkmamış bölümün videosu mu işte sana izlettiğim santana kendisi hani füzesi süper yüzü çirkin demiştin ya
Beklediğin gibi sahneler yok ama şarkı performanslarına gelne bileyilim insan canlı bişey bekliyor şöyle kıpır kıpır
resim çok yavan kalıyor
senin videoyu hatırladım dizinin içeriğide fena sayılmaz sular seller gibi izleriz
Beklediğin gibi sahneler yok ama şarkı performanslarına gel
rachel santanayı tokatliyi 😱 galiba santana rachel ın funny birde rolünü kapmış ben demiştim @Forumdash @KayıpSehir @destere
senin için normal rachel bir kezban ayşin bir kezban hatta prim neyse yani hep kezbanları buluyonrachel tokatlarken ne kadar seksi duruyor )
senin için normal rachel bir kezban ayşin bir kezban hatta prim neyse yani hep kezbanları buluyon
Sonunda başlıyor Ne çok uzun ara veriliyor diziye Umarim güzel şarkılarla dönerler
rachel santanayı tokatliyi 😱 galiba santana rachel ın funny birde rolünü kapmış ben demiştim @Forumdash @KayıpSehir @destere
dur diziyi izleme şevki getireyim sanaben yüzüne bakmadımki tokat atmak için geriye çekilişi ve ileriye hamle yaparkenki vücut kıvrımlarının dansedişinden bahsediyorum )
sadece ben değil @çiğdem olsa o bile aynı yorumu yapacaktır rachel için
ben demiştim yapımcılar santanayı görse onu funny yapar diyeSonunda başlıyor Ne çok uzun ara veriliyor diziye Umarim güzel şarkılarla dönerler
dur diziyi izleme şevki getireyim sana
Ekli dosyayı görüntüle 32029Ekli dosyayı görüntüle 32030Ekli dosyayı görüntüle 32031Ekli dosyayı görüntüle 32032Ekli dosyayı görüntüle 32033
ben demiştim yapımcılar santanayı görse onu funny yapar diye
diziyi izleyenlerin en sevmediği karaktersadece bu gerisi boş
Dur hele sen Rachel ağlasın, do sesiyle ağıtlar yaksık gene rolü kaparben demiştim yapımcılar santanayı görse onu funny yapar diye
ben yapımcı olsam santanayı seçerim hem erkek hem kadın izleyici çekerDur hele sen Rachel ağlasın, do sesiyle ağıtlar yaksık gene rolü kapar
diziyi izleyenlerin en sevmediği karakter
Santana beni çeksin bi tek yeterben yapımcı olsam santanayı seçerim hem erkek hem kadın izleyici çeker
senin zaten normal birini sevmen zorben konuyu bilmediğim için yüzü güzel olanı seçtim