4.bölüm katty perry vs. lady gaga çok iyi olacak
müthiş olacak rekor kırcak videoları4.bölüm katty perry vs. lady gaga çok iyi olacak![]()
sam soyunamsın damüthiş olacak rekor kırcak videolarıacaba gaga gibi kim soyuncak
![]()
Valla ben unique geldiği için diziyi bırakmak istiyordum sen izlemeye başladinsam soyunamsın dakitty olabilir sen unique i istersin gerçi
![]()
santana ile dani soyunsun reyting patlasınValla ben unique geldiği için diziyi bırakmak istiyordum sen izlemeye başladinBilemiyorum kim daha çok istiyor
Kimse soyunmaz umarim ya 😕 Okulun içinde kimse uygun değil😕 Okul dişindan biri çağrilacaksa Rachael yada Santana gelsin
![]()
Dani çok şişman yaa 😕 az zayıflasın Santana bile zayıfladı düşün artıksantana ile dani soyunsun reyting patlasın![]()
santana soyunsa da yeterDani çok şişman yaa 😕 az zayıflasın Santana bile zayıfladı düşün artık![]()
Quinnsantana soyunsa da yeterquınn gelsin soyunup gitsin bence
![]()
çıktı bile sinema haberlerinde hasılatlar yazıyor konudaQuinngelsin ama onun için gelmesin.Özledim kızı.Yeni filmi çıkacakmiş tezden nete düşerde
![]()
Şimcik gördüm konuyuçıktı bile sinema haberlerinde hasılatlar yazıyor konuda![]()
2014 için 2 film projesi varmış diziye dönmez o zamanŞimcik gördüm konuyuİMD'de 6.5 almiş 5bin küsür kişiden 7.0'ye çıkarsa Quinn için iyiye işaret olacak
![]()
Gönül ister tv'de görelim2014 için 2 film projesi varmış diziye dönmez o zaman![]()
Sen sevmiyomusun Kurt & Blaine çiftini ?seni de nikah şahidi yapsınlarsantanna-dani çifti bunların pabucunu dama atacak gibi
![]()
4.sezona ka seviyordum 4.sezonda blaine in 1 i başarılı toplam 3 aldatma girişiminden sonra pek sıcak bakmıyorumSen sevmiyomusun Kurt & Blaine çiftini ?
Ben zaten Kurt'u çok seviyorum hatta dizide en sevdiğim karakter diyebilirim4.sezona ka seviyordum 4.sezonda blaine in 1 i başarılı toplam 3 aldatma girişiminden sonra pek sıcak bakmıyorum![]()
izleyicinin en sevdiği karakter o ve rachel genel oalrak son sezon santana eklendiBen zaten Kurt'u çok seviyorum hatta dizide en sevdiğim karakter diyebilirim![]()