yok la prime time da çıkanalr da varRusya ile aramızda pek saat farkı yok😕 O iş kolay.Zaten hem onlar türk dizilerini gündüz kuşaği pembe dizi modunda izliyor (sanırım)
yok la prime time da çıkanalr da varRusya ile aramızda pek saat farkı yok😕 O iş kolay.Zaten hem onlar türk dizilerini gündüz kuşaği pembe dizi modunda izliyor (sanırım)
ne alakaingilizce izledim .) tek anlamadığım nokta kur teklifi okula girmeden biliyor muydubu arada dünyadaki kızların yüzde 99.5 i bundan kötü teklifler alıyor herhalde özellikle @primavera görmesin
![]()
sen kız başına öyle evlenme teklifi alabilirmisin kurt erkek başına teklifi aldıne alaka![]()
izlemedim bilemicem evlilikmi o ne beeeee diyorum etmesin teklif onun için aşkımızı yaşayalım geçsin aha buda avuntum olur heraldesen kız başına öyle evlenme teklifi alabilirmisin kurt erkek başına teklifi aldı![]()
izlemedim bilemicem evlilikmi o ne beeeee diyorum etmesin teklif onun için aşkımızı yaşayalım geçsin aha buda avuntum olur heralde![]()
hiç izleyesim yok şuan
bu sahnenin sonunda tanıştıkları merdivende evlenme teklifi ediyorşarkı söyleyen herkes onların geçmişinde önemli rollere sahip
![]()
hiç izleyesim yok şuan![]()
heheeyyyyt sevdiceğim beni ilk gördüğü günü hatırlıyo ama o benim hiç dikkatimi çekmemişti o ayrı bi durum
neden acepheheeyyyyt sevdiceğim beni ilk gördüğü günü hatırlıyo ama o benim hiç dikkatimi çekmemişti o ayrı bi durum![]()
neden acepelindekinin kıymetini bilmezsen böyle kaçar işte
çocuk doğru düzgün uğramıyor foruma
![]()
desterenin boynuzlarına bir yenisi eklendi desenezuhahah destereden daha doğrusu forumdan bahsetmiyodum ki![]()
Bu resim çok güzel o Santanaya ben ona öyle bkıyorumEkli dosyayı görüntüle 15419Ekli dosyayı görüntüle 15420Ekli dosyayı görüntüle 15421demi çok yakışmış büyük öpüşmeyi bekliyoruz@Forumdash
avatarımda ikili olarak varlarBu resim çok güzel o Santanaya ben ona öyle bkıyorum♥ (sen şimdi bunu avatarda yaparsın
)
![]()
bu sene dani ve santananın senesi olacak gibiFavorim Kurt ve RachelHer sezon olduğu gibi .
Santana candırbu sene dani ve santananın senesi olacak gibiumarım kate hudsın diziden çıkmamıştır
![]()
Evet dinledikte klip bekliyoruz 2-3 haftadir