yok la prime time da çıkanalr da var my-fgsn-bb şimdi de çalıkuşuRusya ile aramızda pek saat farkı yok😕 O iş kolay.Zaten hem onlar türk dizilerini gündüz kuşaği pembe dizi modunda izliyor (sanırım)
yok la prime time da çıkanalr da var my-fgsn-bb şimdi de çalıkuşuRusya ile aramızda pek saat farkı yok😕 O iş kolay.Zaten hem onlar türk dizilerini gündüz kuşaği pembe dizi modunda izliyor (sanırım)
ne alakaingilizce izledim .) tek anlamadığım nokta kur teklifi okula girmeden biliyor muydu bu arada dünyadaki kızların yüzde 99.5 i bundan kötü teklifler alıyor herhalde özellikle @primavera görmesin
sen kız başına öyle evlenme teklifi alabilirmisin kurt erkek başına teklifi aldıne alaka
izlemedim bilemicem evlilikmi o ne beeeee diyorum etmesin teklif onun için aşkımızı yaşayalım geçsin aha buda avuntum olur heraldesen kız başına öyle evlenme teklifi alabilirmisin kurt erkek başına teklifi aldı
izlemedim bilemicem evlilikmi o ne beeeee diyorum etmesin teklif onun için aşkımızı yaşayalım geçsin aha buda avuntum olur heralde
hiç izleyesim yok şuan
bu sahnenin sonunda tanıştıkları merdivende evlenme teklifi ediyor şarkı söyleyen herkes onların geçmişinde önemli rollere sahip
hiç izleyesim yok şuan
heheeyyyyt sevdiceğim beni ilk gördüğü günü hatırlıyo ama o benim hiç dikkatimi çekmemişti o ayrı bi durumneden acep @destere bile seninle sanal oalrak da olsa tanıştığı günü hatırlamaz
neden acep elindekinin kıymetini bilmezsen böyle kaçar işte çocuk doğru düzgün uğramıyor forumaheheeyyyyt sevdiceğim beni ilk gördüğü günü hatırlıyo ama o benim hiç dikkatimi çekmemişti o ayrı bi durum
neden acep elindekinin kıymetini bilmezsen böyle kaçar işte çocuk doğru düzgün uğramıyor foruma
desterenin boynuzlarına bir yenisi eklendi desenezuhahah destereden daha doğrusu forumdan bahsetmiyodum ki
Bu resim çok güzel o Santanaya ben ona öyle bkıyorum ♥ (sen şimdi bunu avatarda yaparsın )Ekli dosyayı görüntüle 15419Ekli dosyayı görüntüle 15420Ekli dosyayı görüntüle 15421demi çok yakışmış büyük öpüşmeyi bekliyoruz @Forumdash
avatarımda ikili olarak varlar ship dantana <3 hüloooğğğğBu resim çok güzel o Santanaya ben ona öyle bkıyorum ♥ (sen şimdi bunu avatarda yaparsın )
bu sene dani ve santananın senesi olacak gibi umarım kate hudsın diziden çıkmamıştırFavorim Kurt ve Rachel Her sezon olduğu gibi .
Santana candır umarım çıkmamıştır kate çok iyiydi 4.sezondabu sene dani ve santananın senesi olacak gibi umarım kate hudsın diziden çıkmamıştır
Evet dinledikte klip bekliyoruz 2-3 haftadir @xemrexxx hala çıkmadı