4.bölüm katty perry vs. lady gaga çok iyi olacakMuhteşem çekimler İllu'ya hizmet edecek anlaşilan bu bölüm Kaçıncı bölüm bu @xemrexxx
müthiş olacak rekor kırcak videoları acaba gaga gibi kim soyuncak4.bölüm katty perry vs. lady gaga çok iyi olacak
sam soyunamsın da kitty olabilir sen unique i istersin gerçimüthiş olacak rekor kırcak videoları acaba gaga gibi kim soyuncak
Valla ben unique geldiği için diziyi bırakmak istiyordum sen izlemeye başladin Bilemiyorum kim daha çok istiyor Kimse soyunmaz umarim ya 😕 Okulun içinde kimse uygun değil😕 Okul dişindan biri çağrilacaksa Rachael yada Santana gelsinsam soyunamsın da kitty olabilir sen unique i istersin gerçi
santana ile dani soyunsun reyting patlasınValla ben unique geldiği için diziyi bırakmak istiyordum sen izlemeye başladin Bilemiyorum kim daha çok istiyor Kimse soyunmaz umarim ya 😕 Okulun içinde kimse uygun değil😕 Okul dişindan biri çağrilacaksa Rachael yada Santana gelsin
Dani çok şişman yaa 😕 az zayıflasın Santana bile zayıfladı düşün artıksantana ile dani soyunsun reyting patlasın
santana soyunsa da yeter quınn gelsin soyunup gitsin benceDani çok şişman yaa 😕 az zayıflasın Santana bile zayıfladı düşün artık
Quinn gelsin ama onun için gelmesin.Özledim kızı.Yeni filmi çıkacakmiş tezden nete düşerdesantana soyunsa da yeter quınn gelsin soyunup gitsin bence
çıktı bile sinema haberlerinde hasılatlar yazıyor konudaQuinn gelsin ama onun için gelmesin.Özledim kızı.Yeni filmi çıkacakmiş tezden nete düşerde
Şimcik gördüm konuyu İMD'de 6.5 almiş 5bin küsür kişiden 7.0'ye çıkarsa Quinn için iyiye işaret olacakçıktı bile sinema haberlerinde hasılatlar yazıyor konuda
2014 için 2 film projesi varmış diziye dönmez o zamanŞimcik gördüm konuyu İMD'de 6.5 almiş 5bin küsür kişiden 7.0'ye çıkarsa Quinn için iyiye işaret olacak
Gönül ister tv'de görelim ama başarı getircekse filmler ona2014 için 2 film projesi varmış diziye dönmez o zaman
Sen sevmiyomusun Kurt & Blaine çiftini ?seni de nikah şahidi yapsınlar santanna-dani çifti bunların pabucunu dama atacak gibi
4.sezona ka seviyordum 4.sezonda blaine in 1 i başarılı toplam 3 aldatma girişiminden sonra pek sıcak bakmıyorumSen sevmiyomusun Kurt & Blaine çiftini ?
Ben zaten Kurt'u çok seviyorum hatta dizide en sevdiğim karakter diyebilirim4.sezona ka seviyordum 4.sezonda blaine in 1 i başarılı toplam 3 aldatma girişiminden sonra pek sıcak bakmıyorum
izleyicinin en sevdiği karakter o ve rachel genel oalrak son sezon santana eklendiBen zaten Kurt'u çok seviyorum hatta dizide en sevdiğim karakter diyebilirim