+18 Aşk-I Muhteşem 11.Bölüm---Prenses Bülent'in Görümcesi Selena Obez Hatun Sarayda

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,924
Puanı
1,061
Aradan 6 yıl geçmiştir.Prenses Bülent ve Silem,Klopatra'nın Mısır'daki sarayına taşınmıştır.
Bülent'in görümcesi Selena Obez hatun onları ziyarete gelir.

Bülent:(yapmacık şekilde) ay canım benim,hoşgeldin.
Selena Obez: Hoşbulduk bu ne sıcak ayol
Bülent: Ya sorma Klopatra gacısı artık nasıl bir cenabetse burası böyle olmuş.
Selena: Bu arada gelirken İstanbul'a uğradım dediğiniz gibi Hürrem gacısı ile görüştüm.
Bülent: Ne dedi?
Selena: Teklifinizi ilettim ama Sümbül Ağa'yı vermeye yanaşmıyor.
Bülent: Çok üstelemeseydin kız ben de sevmiyorum bu Mısır'ı çok sıcak,Osmanlı'ya verip kurtulalım.
Selena: Vallahi ne varmış burada halifelik yer miymiş neymiş illa Mısır benim olmalı diye tutturdu.
Bülent: Sen dönüş yolunda uğra bir.Teklifi Sümbül Ağa+5000 yeniçeri olarak değiştir.Ama dikkat et yeniçeriler kaslı olsun.Geçen seneler Roma'dan gladyatörler getirdim bazıları arenada dövüşsün bazıları benimle güreş tutsun diye.Görümcem Polisakkarit Sultan ile eşi sadrazam Tutturan Paşa,Silem'in aklına girdi.Arenayı içindekilerle birlikte özelleştirdi.Ne diyeyim kahrolsun kapitalist ekonomi.
Selena: Ay abla şu Klopatra gacısını bir göreyim nerede zindanı?
Bülent: İyi gel bakalım nesini merak ettiysen o doğal solaryuma maruz kalmaktan kömürleşen karıyı.

@Klopatra'nın zindanı

Selena: Harbiden de güzel kadınmış...
Bülent: Nesi güzel ayol kadın dediğin benim gibi salçalı kalçalı falan olacak bu bildiğin iskelet.(Çükübiks Ağa gelir)
Çükübiks: Sultanım,Klopatra sizin için bir hediye getirtmiş.
Bülent: Ne getirtmiş,pırlantdan aşağısını kabul etmiyorum biliyorsun.
Çükübiks: Valla kutunun içine bakmadım.
Selena: Bir de kadını beğenemzsin bak zindanda bile sana hediye getirtiyor.

5 dakika sonra

Bülent: Aç bakalım neymiş.(Çükübiks Ağa kutuyu açar öylece kalır)
Selena: Ee neymiş?
Çükübiks: Bilmeseniz daha iyi sultanım.
Bülent: Çekil bakayım(Çükübiks'i iteler ve kutuya bakar,kutu bamya doludur)
Vay terbiyesiz!
Klopatra: Ee napayım sen en çok onu yemeye alışıksın yabancılık çekme dedim.(Kahkaha atar)
Bülent: Çükübiks Ağa buna 2 gün yemek yok.(Selena ve Bülent giderler)
Çükübiks: Tüh senin suratına Klopatra bamya da olsa bir işlevi var sonuçta ona sahip olamayanlar ne yapsın (Ağlamaya başlar)

@selena'nın odası

(Tutturan Paşa ve Polisakkarit Sultan ziyarete gelirler)
Polisakkarit: Ay kız sen ne güzel şeysin öyle Büloş'u direkt sollarsın şu sarayda 2 hafta kalsan.
Selena: Sağolun ben kendi sarayımda mutluyum
Polisakkarit: Ne yapacaksın Büloş'un erkek kardeşini en fazla vezir karısı olursun bu güzellikle harcanma
Selena: Boyuttan kurtarmıyor ki
Polisakkarit: Efendim!
Selena: Sultanımız Silem'in boyu çok uzun maşallah ben kısa boyluları sevdiğimden nişanlım Dolmalıkbiber ile mutluyum.
Polisakkarit: İyi sen bilirsin o ergenle ne yapacaksan
Selena: Siz onu bunu bırakın da zevciniz Tutturan Paşa ile Bülent çok yakınlar.Bülent her dediğine gülüyor maşallah eşinizin.
Polisakkarit: Hiç dikkatimi çekmemişti neyse zaten ben hanedan-ı ali primiistan üyesiyim ben de asil kan var ben duruken ona bakar mı hiç!
Selena: Öyle diyorsanız.
Polisakkarit: Senden bir şey isteyeceğim.Bülent'i saat 8 gibi taht odasına getirirmisin kendisine bir sürpriz yapacağım.
Selena: Nasıl bir süpriz?
Polisakkarit: Öğrenirsin sen de sonra.

@Akşam 8 taht odası

Bülent: Kız niye geldik buralara bu saatte?
Selena: Bilmem içimden geldi.
Bülent: iyi bari biraz muhabbet edelim.Kardeşim Dolmalıkbiber ile aran nasıl?
Selena: Bizim aramız iyi de halk huzursuz babanız Ergen bölgenin adını Ergenistan olarak değişterecekmiş.Gelecek ergenlerin geleceği diyor kendileri.25 yaşındaki adamlar bile onların mantığında şeyler yapıyormuş.Bir de Dolmalıkbiber ile ben onlara çok güzel bir rol modelmişiz.
Bülent: Ah ah hepsi dedemin suçu.Dedem Sergen'in zamanında Ergenler Vurdurmasın diye bir gölge oyunu varmış dedem çok etkilenmiş oyundan kendi adına da yakın olsun diye Ergen koymuş babamın adını :(

(Bu esnada Polisakkarit Sultan ve Korumkaş Ağa onları izlemektedir)

Polisakakrit: Göreyim seni Korumkaş ağa,hızlıca dök ve çık.
Korumkaş: Sultanım bunlar artık çok klişe başarı şansı çok az bir vampir falan mı çağırsak
Polisakkarit: Sus bakayım sen kimlerle takılıyorsun böyle,dediğimi yap.

(Korumkaş Ağa içeri girer ve elindeki vişne suyunu Selena Obez hatunun üzerine döker)
BÜlent: Ay naptın sultanı gibi beceriksiz şey!
Selena: Önemli değil abla,yani sultanım.
Korumkaş: Özür dilerim sultanım,ben hemen lekeyi çıkartırım (Ayrılırlar odadan ve arka kapıdan savaşta esir alınan Brütüs gelir)

Bülent: Ay sen ne yapıyosun burada nasıl çıktın zindandan?Hem kıyafetin nerede giymişsin beyaz kilodu oran buran açık kalmış oyyşşş
Brütüs: Senin aşkın için dağları bile delerim
Bülent: Şimdi öyle delerim demekle olmaz önce bir iş makinasını görelim.
Brütüs: Benden de azgın çıktın sen.Al sana makina (Çıplak kalır,Bülent'in kalp çarpıntısı başlar)Gel buraya kaçma!
Bülent: Şu an hedefe kilitlendim istesem de hareket edemem (Brütüs gelir Bülent'i masaya yatırır) Yi beni Brütüs parçala beni Brütüs,daha aşağılara in o bölgelerde herkes başarılı oluyor,ha şöyle.Ayy gıdık aldım..
(Silem ve Selena Obez gelir odaya)
Silem: Bülentt!!
Bülent: Silem aşkımm
Silem: Ulan sen de mi Brütüs?
Brütüs: O senin lafın değil ki bi kere
Sİlem: Olsun şu an tam uydu.Selena sen gözlerini kapat yaşın tutmuyor
Selena Ne alaka ben 21 yaşındayım
Silem: Ama tip 16.Neyse konuya dönelim
Bülent: Hiç dönmeyelim.Şimdi ben Brütüs'ün beni zorla yatırıp önce hokka burnumdan başlayıp bal dudaklarıma oradan pamuk gerdanıma oradan karpuz gibi göğüslerime oradan narin belime oradan iki ayrı dünya olan kalçalarıma oradan...
Selena: öhö öhö!
Silem: Bence de bunları burada anlatma
Bülent: Ama inan ki böyle oldu...
Silem: Beynim inanma dese de başka yerlerim inandı bile!
Selena: Ne kadar romantik yüreği ile inanıyor adam!
Bülent: Yok kız şu an bana doğru 90 derecelik açıyla kalkan yerleri ile inanıyor gibi.
Silem: Neyse Çükübiks Ağa sana odana kadar eşlik etsin Selena.(Selena çıkar ve kapıyı kapatır)

Bülent: Hadi biz de odamıza gidelim
Silem: Hayatta olmaz seni böyle masada sere serpe görünce canım çekti.
Bülent: Ben de diyorum seninki neden 15 dakikadır inmiyor.Eee o zaman başlayalım (Silem,Bülent'i masaya yatırır ve kıyafetlerini çıkarmaya başlar)
Silem: Kız bu külod araya kaçmıyor mu?
Bülent: Onun olayı o araya kaçacak ki iki tarafı dolgun göstersin.Hadi at onu da başka şeyler kaçsın araya.
Silem: Sen kaşındın.İç çamaşırları çeker atar.

3 saniye sonra

Silem: Bitti
Bülent: Ne oldu?
Silem: Benim benzin bitti depodaki hepsini bıraktım
Bülent: Ne 3 saniyede mi ayrıca ben niye hissetmedim.Gerçi kürdan kadar şeyden ne bekliyorsam:(
Silem: Memnun kalmadın mı?
Bülent: Bilmem çok hızlı oldu.Neyse ben gideyim de şu sandalyeyi ters çevireyim.
Silem: Niye öyle bir şey yapıyorsun ki?
Bülent: Bilmem sandalyenin bacaklarını kırarım sonra...Sonra ah ah şömineye atarım biraz ısınayım şu an hayattan çok soğudum da...
Silem: Sen bilirsin hayatım
Bülent: Bana kaderimin bir oyunu mu bu aldı Tutturan'ı verdi Silem'i :(

TARİHİN BU BİLİNMEYEN ZAMANINDAKİ,SUSLU VE PUSLU ÜLKESİNDE GEÇEN OLAYLAR VE OLAYLARDA YER ALAN KİŞİLER TAMAMEN KURMACADIR,GERÇEKLE BİR BAĞLANTISI YOKTUR!!!

@destere @Bully @007At @Forumdash @sokak sanati @yatutarsa @Billy Kane @rengarenk @mrt-06

Son düzenleme:
Pek bir şey anlamadım ama güzeldi. :D

konuya daldım da ben olaya dalmadan bülente üç beş klişi dalıp çıktı bunun artı kısmının çivisi çıkmış

nettin la emre..... bülent zamanında bu kadar erospu( aşk tanrıçası) değildi zamanla zıvanadan çıkmış :))

konuya daldım da ben olaya dalmadan bülente üç beş klişi dalıp çıktı bunun artı kısmının çivisi çıkmış

nettin la emre..... bülent zamanında bu kadar erospu( aşk tanrıçası) değildi zamanla zıvanadan çıkmış :))
hep silem yüüznden kral olmuş ama yatakta 0 (sıfır) :A

Pek bir şey anlamadım ama güzeldi. :D
büloş böyle karmaşık bir kadındır :D

yok lo o büloşun kardeşi nasıl okuyon:bağır:okurken büloşa değil tüm bölüme hakim ol:T:

heee yani selena bamyalardan kaçıp dolmalıkların peşinde koşturuyor :)) selenada bir tuhaflık var ya da dolmalıkbiber benim tahmin ettiğim gibi bişey değil :)

bülentin bulunduğu odalardaki masalar dile gelse varya ne filmler çıkar ortaya:)

hep silem yüüznden kral olmuş ama yatakta 0 (sıfır) :A

büloş böyle karmaşık bir kadındır :D
Korumkaş ve Çükübiks agalar ilginçmiş. :))))) Brütüs, Büloş ve Silem fantazilerin de fenaydı. .:A Ben olsam 3'lü bir fantazi yapardım ama. :J

Korumkaş ve Çükübiks agalar ilginçmiş. :))))) Brütüs, Büloş ve Silem fantazilerin de fenaydı. .:A Ben olsam 3'lü bir fantazi yapardım ama. :J
rtük var panpa:F dizide ayrıca kolat ve ganimani ağa da var panpa :::::::A

hanı ismi at bacağı olan birini bulsan bülente dolmalıkların bamyaların bülente faydası olmayacak gibi yakında masanın bacağına oturur bu hızla:))
elinde sandalyenin bacağı ile gitti naptığını bilmiyoruz:A

bülent gladyatörlerden oluşanbirlikte oldu yine kesmedi vatandaşı üçlü dörtlü 10 lu bülent için vız gelir tırıs gider :))

rtük var panpa:F dizide ayrıca kolat ve ganimani ağa da var panpa :::::::A

elinde sandalyenin bacağı ile gitti naptığını bilmiyoruz:A

tahmin edebiliyoruz ama sandalye bacaği elindemiydi büloşun, totosundamıydı orası önemli:))