😱 adı silem değil de selim olsa yapardı kesinslim geniş bir adam fazla geniş
her türlü boynuzlanmaya müsait slim, adam olsa bamyaslim, büloşu kazığa geçirir bir odaya hapseder madem bamya kesmiyor kazık halleder bu işi )
😱 adı silem değil de selim olsa yapardı kesinslim geniş bir adam fazla geniş
her türlü boynuzlanmaya müsait slim, adam olsa bamyaslim, büloşu kazığa geçirir bir odaya hapseder madem bamya kesmiyor kazık halleder bu işi )
😱 adı silem değil de selim olsa yapardı kesin
Diziyie beni de kat bence büloşun yeni aşkı olurum @xemrexxx
At sıktığı AXE parfümüyle bütün kızları ağına düşürür.Ama onun gönlünde pozisyon alan büloşturbüloşa talip çok büloş kaptığını masaya götürüyor
talibi çok kendilerininDiziyie beni de kat bence büloşun yeni aşkı olurum @xemrexxx
başlatmasın rtük dertük kapatır diziyi bunu görünce
biraz ahlak bozucu🙂
At sıktığı AXE parfümüyle bütün kızları ağına düşürür.Ama onun gönlünde pozisyon alan büloştur
rtük kapatır diziyi bunu görünce
biraz ahlak bozucu🙂
Çok uzun atlaya atlaya okudum (muhahahaha )o kadar selena obez ile dolmalıkbier geldi diziye @Forumdash neredesin
onun gibilerin bülenti anlamaları için 40 gün40 gece düşünmeleri gerekdüşünüyor şu anda
büloş insanlardan memnun kalmazsa onlara da geçer bu arada birine pompişik gönderme yapmıştımÇok uzun atlaya atlaya okudum (muhahahaha )
Vampirlere laf atmişssin ama Fatih'te bile yokmuydu Bence sende kullan Vlad Mlad gelsin
talibi çok kendilerinin
başlatmasın rtük de
zaten pompy ve cookies bu diziden esinlenip dizilerini yazdı bence öyle olacağını bilesem yazmazdım hiçHaftraya Paompy gibi yap rtük'e gönderme yap sende.
büloş hem günülde hem beyinde hemde gerçek hayatta hep yatık duruyor zaten hazır ve nazır bekliyor ona şüphe yok, yeterki biri meyletsin prenses kapanın elinde kalıyor)
rtük diziyi kapatacakta kontrol etmek için bile sayfaya uğrayamıyor adamların terbiyesi bozuluyormuş
talibi çok kendilerinin
başlatmasın rtük de
Polisakkarit: Ay kız sen ne güzel şeysin öyle Büloş'u direkt sollarsın şu sarayda 2 hafta kalsan.kim o rakip
selena bülent in erkek kardeşi dolmalıkbiber ile nişanlıPolisakkarit: Ay kız sen ne güzel şeysin öyle Büloş'u direkt sollarsın şu sarayda 2 hafta kalsan.
Selena: Sağolun ben kendi sarayımda mutluyum
burdan yola çıkarak Selena'yı rakip ilan ediyorum
ne önemi var güçlü olmak ve en başa geçmek isterse, bülent'e pislik planlar yapabilirselena bülent in erkek kardeşi dolmalıkbiber ile nişanlı
olabilir ama bülent engeller onu bu arada bnm yarattığım bülent karakterinin resimli anlatımını yaptım insanlar yanlış anlıyor sonra prenses bülent güzelliğini ve endamını niki sanders tan;zeka ve entrika kapasitesini fırdevs yöreoğlundan;karakter ve cinsel fantezilerini zerrin iffetten almıştır @sokak sanati @Forumdash @destere @Bully @EveN @Harunnn60 @yatutarsane önemi var güçlü olmak ve en başa geçmek isterse, bülent'e pislik planlar yapabilir
Polisakkarit: Ay kız sen ne güzel şeysin öyle Büloş'u direkt sollarsın şu sarayda 2 hafta kalsan.
Selena: Sağolun ben kendi sarayımda mutluyum
burdan yola çıkarak Selena'yı rakip ilan ediyorum