+18 Aşk-I Muhteşem 11.Bölüm---Prenses Bülent'in Görümcesi Selena Obez Hatun Sarayda

slim geniş bir adam fazla geniş :)

her türlü boynuzlanmaya müsait slim, adam olsa bamyaslim, büloşu kazığa geçirir bir odaya hapseder madem bamya kesmiyor kazık halleder bu işi :))
😱 adı silem değil de selim olsa yapardı kesin :F

At sıktığı AXE parfümüyle bütün kızları ağına düşürür.Ama onun gönlünde pozisyon alan büloştur :D

büloş hem günülde hem beyinde hemde gerçek hayatta hep yatık duruyor zaten:) hazır ve nazır bekliyor ona şüphe yok, yeterki biri meyletsin prenses kapanın elinde kalıyor:))

rtük kapatır diziyi bunu görünce
biraz ahlak bozucu🙂

rtük diziyi kapatacakta kontrol etmek için bile sayfaya uğrayamıyor :) adamların terbiyesi bozuluyormuş :)

ne önemi var :D güçlü olmak ve en başa geçmek isterse, bülent'e pislik planlar yapabilir :D
olabilir :F ama bülent engeller onu :Fbu arada bnm yarattığım bülent karakterinin resimli anlatımını yaptım insanlar yanlış anlıyor sonra :X prenses bülent güzelliğini ve endamını niki sanders tan;zeka ve entrika kapasitesini fırdevs yöreoğlundan;karakter ve cinsel fantezilerini zerrin iffetten almıştır :) @sokak sanati @Forumdash @destere @Bully @EveN @Harunnn60 @yatutarsa
DSCDS.png
@007At

Ekli dosyalar

• DSCDS.png
    DSCDS.png
    205.9 KB · Hit: 696
Polisakkarit: Ay kız sen ne güzel şeysin öyle Büloş'u direkt sollarsın şu sarayda 2 hafta kalsan.
Selena: Sağolun ben kendi sarayımda mutluyum
burdan yola çıkarak Selena'yı rakip ilan ediyorum :D

ama selenanın cevabı çok ciddi olmuş büloşa rakip olamaz:) çünkü oynaşmaya niyeti yok, tek cümleyle sakkariti kapıdışı etmiş gibi:)