Çok uzun okuyamadım.
sağol panpa sınavda yazarsın artıksüper olmuş yine
nasıl bir sosyal mesaj çıkardın ki senBenim yazdığım dizinin şimdiki konusuna çok benziyor yani bir sosyal mesaj daha çok güzel olmuş @xemrexxx
zerrin miolabilir ama bülent engeller onu bu arada bnm yarattığım bülent karakterinin resimli anlatımını yaptım insanlar yanlış anlıyor sonra prenses bülent güzelliğini ve endamını niki sanders tan;zeka ve entrika kapasitesini fırdevs yöreoğlundan;karakter ve cinsel fantezilerini zerrin iffetten almıştır @sokak sanati @Forumdash @destere @Bully @EveN @Harunnn60 @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 22836 @007At
evet nedenini açıkladım zaten mesajda tekrar açıklardım ama ezan okiniyi şu anzerrin mi
bülent onları ısıtır sen merak etme zaten geçen seneki reyting dediğin ne lo bir sen bir billy bir yatutarsa yazıyordu diziye yorumnerde geçen seneki reytingler emre
ara verirsen diziye millet soğur böyle
bülent onları ısıtır sen merak etme zaten geçen seneki reyting dediğin ne lo bir sen bir billy bir yatutarsa yazıyordu diziye yorum
tabi açılacak bülent bak bihter e ilk 25 bölüm ednan ile idare etti gözü dışarıda değpildi büloş un ne eksiği var ondaneh işte bende kendimizden bahsediyordum
geçen sana daha çok ısınmıştık diziye) bu sene büloş çok fırlama çıktı hiç namus ar kalmadı kızda soğudum resmen )
tabi açılacak bülent bak bihter e ilk 25 bölüm ednan ile idare etti gözü dışarıda değpildi büloş un ne eksiği var ondan