Lale devride Ab'ci olmuş Kayıp'ı geçmişFatih harbiye ab ci dizi oldu, kayıp totelci tns farkı
aynen ab ve total oranlari ozellikle ilk sezonda paralerl olacak bence dogru diyosun hemen yukselmez ama dunki oranlardan sonra ben en az 4 bekliyodumBen dün demiştim fazla yükseliş bekleme diye çünkü böyle diziler yavaş yavaş yükselir bkz : Karagül 1 Reyting ile başladı şimdi lider.
Aynen candır kandır da antilik olsunda nereden olsun mantığı var forumda.
AKY Show'un AB'sini kurtaracak bence.
Tns farkı, aksi olsaydı inanmazdımLale devride Ab'ci olmuş Kayıp'ı geçmiş
Ondan degil aky onunde 1 saat 1 2 sharelik bir milyon kimin yayinlandi ozet de kisaydi ondandirFatih Harbiye Eski siteme dönerek reytinglerini fena arttırmış.Ab'sinin Totalini geçmesi ise değişik gerçekten.Dizi sezon sonuna böyle gider ama 2. sezon belli bir düşüş yaşayacaktır.
Arka Sokaklar'da keşke bir kaza daha olsaydı.Dizi geçen hafta Pınar ile bile çok süper gitti.Ama sert düşüşü gözle görülüyor.Dizi özet verseydi en az yeni bölüm kadar iyi giderdi.
Yetenek sizisiniz ve Şefkat tepe zaten belli bir yere geldiler.Yorum yapmaya gerek bile yok ama Şefkat tepe'nin özeti 5'e dayanmış.Dizi özetini Kanal D'ye satsın.Haftalıklarda totalini yükseltir.Dizi Ab'de ise 4'ü geçmiş.Cidden şaşırtıcı.
Bu artış Sbt ile Tns'nin birleşmesiyle oldu gibi.Eğer birleşmişlerse artık ab'nin bile kalitesi kalmadı.Zaten Tns düşmüştü gözden bu birleşme ile düşükçe düşer.Koskoca kalite grubu ab'yi ne hallere getirdi.
Lale Devri'de artmış.Dizi ab'de çok iyi gitmiş denilebilir.Dizi arada böyle artışlar yaşar.Tabi bölümden kaynaklanan artışlar bunlar.Ama bu kadar yaşar devamı gelmez.
Adını Kalbime yazdım geç başlayarak boşluktan faydalanmış.Dizi artmaya devam edebilir ama belli bir yere kadar çünkü atı alan Üsküdar'ı geçti.Ayrıca dizinin özeti 76. acaba ilk bölüm çok mu kötüydü.
Okan belli artış yaşamış ama yetersiz.Üç adam düşmüş.Milyoner ise yayın hayatının en düşük reytinglerini almış gibi.😱
Ben bilmem eşim bilir ise gündüz idare eder gitmiş ama pazar daha yüksek çıkıyor.Kapanmadan Kazan hafta sonuda ekrana gelmiş ve hafta içinden yüksek reyting almış.
Gündüz yayınlanan dizi tekrarlarında ise Fox'un dizileri açık ara iyi gitmiş.
Ben dün hesapladım SBT ortalaması 4.25 gibi bir şeydi TNS'de 0.50 - 0.45 civarı düşük geliyor yani 3.75 gibi bir oran gelmeliydi ama dizi başlarken anlıkta 1 Reyting'le başladı o yüzden haftaya 21.45'de başlamalı. İşte o zaman daha rahat olur.aynen ab ve total oranlari ozellikle ilk sezonda paralerl olacak bence dogru diyosun hemen yukselmez ama dunki oranlardan sonra ben en az 4 bekliyodum
21 45 cok gec bence hafytaya 20 de 1 saat ozetle baslarBen dün hesapladım SBT ortalaması 4.25 gibi bir şeydi TNS'de 0.50 - 0.45 civarı düşük geliyor yani 3.75 gibi bir oran gelmeliydi ama dizi başlarken anlıkta 1 Reyting'le başladı o yüzden haftaya 21.45'de başlamalı. İşte o zaman daha rahat olur.
Ondan degil aky onunde 1 saat 1 2 sharelik bir milyon kimin yayinlandi ozet de kisaydi ondandir
Ama yarını Pazar yani tatil geç başlasa bir sıkıntı olmaz bence bide bol tekrar lazım hafta içinde ayrıca önüne Reyting alabilecek bi şey koymalılar AKY'nin.21 45 cok gec bence hafytaya 20 de 1 saat ozetle baslar
Özetin süresi 10 DK bile değildi.76.lıkta çok düşük.Hafta içi yayınlanan tekrarlarıda vasattı bence ilk bölüm sorunlu.
Ama yarını Pazar yani tatil geç başlasa bir sıkıntı olmaz bence bide bol tekrar lazım hafta içinde ayrıca önüne Reyting alabilecek bi şey koymalılar AKY'nin.
Özetin süresi 10 DK bile değildi.
Ben dün demiştim fazla yükseliş bekleme diye çünkü böyle diziler yavaş yavaş yükselir bkz : Karagül 1 Reyting ile başladı şimdi lider.
Aynen candır kandır da antilik olsunda nereden olsun mantığı var forumda.
AKY Show'un AB'sini kurtaracak bence.
Kayıp'ın totel dizisi olmasına ne diyon pekiroman uyarlamasi dizilerin genelde absi yuksek olur. fatih harbiyenin absinin yuksek olmasi normal. adini kalbine yazdim gec baslayarak diger total dizilerden siyirdi kendini tabi tns ve sbt ye agali dizi de canini al)) bu da kesinlestiiki en dandik en klişe agali dizinin izleyeni var bu sistemde
en ilginci samayolunun dizilerinin ab si firladi))) once kucuk gelun %100 artirdi simdide sefkat tepe ab de costu)))) Allah hayirlira vesile etsin ne diyeyim)))
atv sacma scpan bir yarismayla israrinin anlami ne olaki bosuna israr ediyor
YST , ŞT , AS , FH hepsi yayındayken özet başladı önünde ki program listeye zor girmiş yeterince özetlendi sanırım.Beyaz'da 10 dakikalık cumartesi sarkan kısmıyla 30. sıralarda.😎Süre ile alaka kurmanız ilginç.
2 hafta içinde belli bir artış bekliyorum ama günü yüzünden artışta sorun olacak gibi.Cumartesi günü tüm yapımlar Total olduğundan AB izleyicisinin Adını Kalbime Yazdım'ı seçmesi normal. Çünkü o gün yayınlanan en iyi alternatif dizi bence her ne kadar izlemesem de.
YST , ŞT , AS , FH hepsi yayındayken özet başladı önünde ki program listeye zor girmiş yeterince özetlendi sanırım.
2 hafta içinde belli bir artış bekliyorum ama günü yüzünden artışta sorun olacak gibi.
Keşke dizinin adı değişmeseymiş Toprağın Kanunu daha iyi uyarmış.
Sende şu dizi FOX'ta olsa öve öve bitirmezdin ya iyi ki Show'da.Yeterince özetlendi tabi.Ama tatmin edici değil.Hinlik var bu işte.