26 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kayıba baktım acıdım oyunculara yazık bu sogukta mini giydiriyorlar )))

A.S arkadaşım öncelikle hoşgeldin bu eğlenceli foruma umarım sende eğlenirsin hiç çıkmazsın benim olduğum gibi güzel vakitlerini burada değerlendirirsin o güzel yorumlarınla...

Lale devri günü değişmez artık zaten fazla uzadı bu sene fazlalık yani bitmesi gerekir bence...gününün değişmesi değil bitmesi gerekir...zümrüt için fazla bile katlandım ama yeter yani...
hoş buldum teşekkürler.. evet zaten geçen sezon Zümrüt diziden ayrılacağı haberleri vardı.. amma Şükrü Avşar yine yapmış yapacağını :)

Lale Devri 3.11'e yükselmiş, çok sevindim. Umarım diğer anlıkta da artış yaşar @Destiel :oley:

sbt ve tnsde total işlerde erken konuşmamk lazım. dizi tamam klışenin dibinin dibi. kan davası yüzünden başkalarını seven geçleri ???? everecekler dizide başkada konu yok. normalde bu konun tutmaması lazım. ama diğer total işlerin konularıda böyle onların tutup bunun tutmaması ilginç olur. ama kesin olan bişey bu diznin absi 2 bile göremez
Dizi ağır bir total ağa dizisi. Dediğin gibi tutabilirdi ama yanlış güne kondu. Acun 10 alıyor. Arka, Şefkat Tepe, Fatih Harbiye 6-7 alıyor totalde. Çarşamba günü şansı olabilirdi dizinin sadece. Pis Yedili ile yer değiştirebilirlerdi aslında. Kısacası bu diziyi Cumartesi'ye koymak Fatih'i Pazartesi'ye koymak gibi bir şey oldu.