26 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence LALE DEVRI'nin günü ve saati değiştirilmeli.. çünki böyle giderse sezon sonuna yetişmeyecek ve erken final yapacak yazık olucak 4 yıllık diziye... ( bu arada ben foruma yeni üye oldum arkadaşlar Azeriyim herkese selam )

Bence LALE DEVRI'nin günü ve saati değiştirilmeli.. çünki böyle giderse sezon sonuna yetişmeyecek ve erken final yapacak yazık olucak 4 yıllık diziye... ( bu arada ben foruma yeni üye oldum arkadaşlar Azeriyim herkese selam )

Merhaba arkadaşım. Bence Lale Devri, Cumartesi'yle bütünleşti günü değişmemeli. Zaten eğer değişirse de Pazartesi 22:15 olacaktır. Lale Devri'ne bakıyor musun peki? :)

Arka yine reklamdada kendini göstermeyi bilmiş hella olsun diyek. acun showa başladı ama star da ...şefkat tepe : şefkatli bir şekilde ilerliyor

Hoş geldin.:)

bende diyorumda Fox'çular çok karşılar.Lale Devri'nin gününün değiştirilmesine.:(

Lale Devri'nin asıl sonucu 22:30 - 22:45 aralığında belli olacak. 3 ve üstü alması gerekiyor. Umarım alır. :)

A.S arkadaşım öncelikle hoşgeldin bu eğlenceli foruma umarım sende eğlenirsin hiç çıkmazsın benim olduğum gibi güzel vakitlerini burada değerlendirirsin o güzel yorumlarınla...

Lale devri günü değişmez artık zaten fazla uzadı bu sene fazlalık yani bitmesi gerekir bence...gününün değişmesi değil bitmesi gerekir...zümrüt için fazla bile katlandım ama yeter yani...

Son düzenleme:
Lale Devri'nin günü Fatih Harbiye'nin önün açılması bakımından değişebilir aslında ama değişmesin. :J