26 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşım. Bence Lale Devri, Cumartesi'yle bütünleşti günü değişmemeli. Zaten eğer değişirse de Pazartesi 22:15 olacaktır. Lale Devri'ne bakıyor musun peki? :)
evet izlediğim bi dizi . yani son zamanlarda izlemesem bile takip ediyorum... burada bu diziyi izleyen çok amma saati değiştirilip 22-30 ounca buranın saatine pek uygun olmadı maalesef 00-30 oluyor bizde...

Şefkat Tepe güzel bir bölümdü anlıklarda 8 reytinge kadar görmüş yarın iyi sonuçlar alacaktır.

Arka Sokaklar iyice yükselmeye başladı dizi eski günlerine döndü diyebiliriz.

Adını Kalbime Yazdım ilk bölüm beklentisini verememiş anlaşılan. Reklam arasında az baktım ama o da reklam girince pek bir şey anlayamadım zaten umarım yükselir zamanla.

Fatih Harbiye gayet başarılı oranlar alıyor.

Arka Sokaklar'da Pazartesi İle bütünleşmişti ama Kanal D akıllılık yapıp değiştirdi gününü ve Cuma günü geçen sene iyiydi.:D

Zaten eğer büyük bir derecede düşerse Lale Devri, Pazartesi'ye kesin alınacaktır zamanla @sokak sanati

Ama hemen Pazartesi'ye alınmasını da bekleme dizinin. :)

Adını Kalbime Yazdım'ın total işleri arasında şansı yoktu zaten. Yakında kalkar yayından. İpek Karapınar Ustura Kemal'den sonra yine yanlış proje seçmiş. Yazık..
erkam aydara yazık oldu bitek biraz etraflı düsünüp karar verseydi iyi olurdu bak hilmiceme muhtesem yüzyıl bak fatmagüle muhteşem yüzyıl

sbt ve tnsde total işlerde erken konuşmamk lazım. dizi tamam klışenin dibinin dibi. kan davası yüzünden başkalarını seven geçleri ???? everecekler dizide başkada konu yok. normalde bu konun tutmaması lazım. ama diğer total işlerin konularıda böyle onların tutup bunun tutmaması ilginç olur. ama kesin olan bişey bu diznin absi 2 bile göremez