erkam aydara yazık oldu bitek biraz etraflı düsünüp karar verseydi iyi olurdu bak hilmiceme muhtesem yüzyıl bak fatmagüle muhteşem yüzyıl
O doğru kararı verdi Focus Film yanlış karar verdi.
erkam aydara yazık oldu bitek biraz etraflı düsünüp karar verseydi iyi olurdu bak hilmiceme muhtesem yüzyıl bak fatmagüle muhteşem yüzyıl
Ay hasbam eminim oturup 2 saat Arka Sokaklar'ı izledin bize çaktırmıon.kayıp çıkmıştır diye açtım pınarla ali çıktı 😱
siz totalcilerin lugatını bilmediğimden yani emin olamadım
izldeğim diziler en son izlediğniiz dizide yazlıhasba senin showunun ivana sertidir bir kereAy hasbam eminim oturup 2 saat Arka Sokaklar'ı izledin bize çaktırmıon.
Kayıp başladı.
Bence LALE DEVRI'nin günü ve saati değiştirilmeli.. çünki böyle giderse sezon sonuna yetişmeyecek ve erken final yapacak yazık olucak 4 yıllık diziye... ( bu arada ben foruma yeni üye oldum arkadaşlar Azeriyim herkese selam )
Bence LALE DEVRI'nin günü ve saati değiştirilmeli.. çünki böyle giderse sezon sonuna yetişmeyecek ve erken final yapacak yazık olucak 4 yıllık diziye... ( bu arada ben foruma yeni üye oldum arkadaşlar Azeriyim herkese selam )
Merhaba arkadaşım. Bence Lale Devri, Cumartesi'yle bütünleşti günü değişmemeli. Zaten eğer değişirse de Pazartesi 22:15 olacaktır. Lale Devri'ne bakıyor musun peki?
kimse rıza baba olamaz
Tamam işte değişsin.Bizde Pazartesi diyoruz.
Eğer FOX'ta öyle bir gündem olursa ilk sana haber vereceğim.
Ama şu anlık gün değiştirmesi söz konusu bile değil @sokak sanati