Hahah.
Oldu mu?
İnş. bende öyle düşünüyorum.![]()
Şuan takibe aldım seni haha diye güldüğünde oldu diyeceğim harbiden.
Hahah.
Oldu mu?
İnş. bende öyle düşünüyorum.![]()
İzlediğimiz diziler, dinlediğimiz müzikler (Dikkat ettiğim kadarıyla sende slowu poptan daha çok seviyorsun yani o kadar sohbetten sonra.) yaptığımız yorumlar genelde hep benzer nitelikte. Şu ana kadar tek ayrıştığımız nokta sanırım Meryem Uzerli'ydi.Düşününce geliyor![]()
sokak sanati sizi izliyor.Şuan takibe aldım seni haha diye güldüğünde oldu diyeceğim harbiden.![]()
İzlediğimiz diziler, dinlediğimiz müzikler (Dikkat ettiğim kadarıyla sende slowu poptan daha çok seviyorsun yani o kadar sohbetten sonra.) yaptığımız yorumlar genelde hep benzer nitelikte. Şu ana kadar tek ayrıştığımız nokta sanırım Meryem Uzerli'ydi.
sokak sanati sizi izliyor.![]()
Kırmızı yere sıkılarak bozularak HAYIRRRRRR diyorumİzlediğimiz diziler, dinlediğimiz müzikler (Dikkat ettiğim kadarıyla sende slowu poptan daha çok seviyorsun yani o kadar sohbetten sonra.) yaptığımız yorumlar genelde hep benzer nitelikte. Şu ana kadar tek ayrıştığımız nokta sanırım Meryem Uzerli'ydi.![]()
İyi o halde. Bende seni izliyorum o halde. Zaten yakında GoT'a başlayınca seninle de baya bir ortak noktamız olur.Seni tebrik etmek için izliyorum.![]()
Büyük pot kırıklığı. 😱 Ama olsun. Çoğu noktamız ortak en azından.Kırmızı yere sıkılarak bozularak HAYIRRRRRR diyorumPop'u (hareketli şarkıları) daha çok seviyorum
![]()
İyi o halde. Bende seni izliyorum o halde. Zaten yakında GoT'a başlayınca seninle de baya bir ortak noktamız olur.
Büyük pot kırıklığı. 😱 Ama olsun. Çoğu noktamız ortak en azından.![]()
GoT izlediğini bilmiyordum, şuan sevindim ve opaaaİyi o halde. Bende seni izliyorum o halde. Zaten yakında GoT'a başlayınca seninle de baya bir ortak noktamız olur.
Büyük pot kırıklığı. 😱 Ama olsun. Çoğu noktamız ortak en azından.![]()
Ah ah. Bugün ayranı fazla kaçırdım sanırım.Bir pot kırıklığı daha Got'u izlemiyorum.![]()
Uzun zamandır başlamayı düşünüyorum, daha başlayamadım kanka ya.
Hahaha 3. cümle hariç katılıyorum bir tanedir benim tatlım 😛Geçen sene forumda olsaymışım @dizi kolik ile daha iyi anlaşacağım kesinmiş.Gerçi şimdi de anlaşabiliyoruz sanırım ortak noktalarımız arasında o biliyor zaten.
İyi ya muhabbeti filan yorumlarını takip ediyorum gerçekten çok başarılı birisi.
Söylemezsem olmaz Triplerin Kraliçesidir.
Bi de İlucu.![]()
Hamdi. Seni gören cennetlik arkadaşım. Nerelerdesin sen ya?Cok svdigim arkadasim
Ben seni şu anda tanımlayamıyorum Mert. Show TV hayranı değilsin gibi geliyor. Yani iyiye gidiyorsun yavaş yavaş.Geçen sene forumda olsaymışım @@dizi kolik ile daha iyi anlaşacağım kesinmiş.Gerçi şimdi de anlaşabiliyoruz sanırım ortak noktalarımız arasında o biliyor zaten. Yorumlarını takip ediyorum gerçekten çok başarılı birisi.
Söylemezsem olmaz triplerin kraliçesidir ha bir de İlucu.![]()
Canım benim ya. Kankam, kardeşim her şeyimsin sen benim.Hahaha 3. cümle hariç katılıyorum bir tanedir benim tatlım 😛
Teşekkür ederim için yorumun Emre. Çok fazla online değil misin fazla mı karşılaşamıyoruz bilmiyorum ama eskiden daha fazla konuşurduk.Yorumlarını beğendiğim ve sevdiğim bir üye.![]()
Teşekkür ederim takas bu yorumun için.eskiden hiç sevmezdim saçma sapan konular ve yorumlar atardı şimdi de öyle bi gıcıklığım yok ne konuşurum ne karışırım![]()