Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başarılı bir üyeydim ama artık değilim. Şu an pek bi sorumluluğum yok forum üzerinde. Olmaması daha iyi. Bu forum yapılan o emekleri hiç bir zaman haketmedi etmeyecekte...
Yok ya isyankar değilim ama yapım böyle... Hem çok iyiyimdir hem asabiyimdir. Benim bakışlarım bile karşıdaki insanı çok etkiler. Bir gün benim aşkısı :O bile bakışlarımın etkisiyle beni yiyecek misin? diye sordu Hiç bişey söyleyemeden direk güldüm. Ama baya bi güldük...
Karakter olarak çok değişen kişi bence. Geçen sene yazın beni hiç sevmezdi face'te bir kere beni deli bile etmişti.
Fakat şu anda gayet başarılı bir editör. Forumda daha yukarılını görmesi dileğiyle.
Aslinda kendinisini forum disinda hic tanimiyorum. Ne yasi, ne okudugu vs. hakkinda bir fikrim yok. Ama nedense forumda gördügüm kadar cok iyi birisi..
@xdragxx O zamanlar seni bana yanlış tanıtmışlardı. O yüzden sana karşı biraz mahçubum. Cidden hala sana yaptığım şeyler aklıma gelince hem gülüyor, hemde mahçup oluyorum... :utan2:
@XanTier bir kaç foruma daha üyeyim ama aynı nickle değil. Bu nickle belki başka üyeler vardır. Gidip onlarla Esra diye tanışma. Başın yanabilir
Hiç sorma. Ama seni çok kötülediler bana ya. Birde seni de bana kötülediler sanırım. O yüzden hiç kanımız bağdaşmamış o zamanlar. :GDG:
İşini iyi yapan, sevecen, espirili, anlayışlı bir üyesin. Çalışkanlığında ayrı bir konu. Gerçekten çok takdir ettiğim ve sevdiğim üyelerden birisin Aykut.
- - - Ekleme - - -
Sende mi Melih. Şimdi bakıyorumda cidden ben baya atarlanmışım herkese. Herkesi kötü gibi hor görmüşüm. Kendimden utanıyorum şimdi. @XanTier :GDG:
Adını Feriha Koydum hayranı olduğu kadar koyu bir Çağatay Ulusoy hayranı da diyebilirim Esra için.Senaryolarıyla dikkat çeken bir arkadaş.Yorumlarını beğendiğim biri.Show Tv severliğiyle de ön plana çıkan bir yapısı var.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.