- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
Sen yine de detaya in, söyle bir şeyler.Esra iste ya, daha denebilir ki? Kendine has bir kisiligi var bence
Birde beni 2. cevaa ilan etti ya, daha ne diyeym
atv den hangi diziyi izliuyom ya la ben biraz mantıklı olsun please :Kolik değil hayranı.
xATVxxx.
Sen yine de detaya in, söyle bir şeyler.
2. cevaa konusunda çok haklıyım. O konuda hiç konuşmaya hakkın yok!😎
Sorgu odasında en sevdiğim kanal ATV demişsin.atv den hangi diziyi izliuyom ya la ben biraz mantıklı olsun please :
demiş miyim 😱 bir zamanlar öyleydi alemin kıralı,uçurum varkene zaten onların dışında lale devri ve my izliyordum 4 diziden 2 si atv idi yaniSorgu odasında en sevdiğim kanal ATV demişsin.
Çok sağ ol Ömer. Unutma ki biz hala seninle ortak sayılırız. İlla bir aracı olması gerekmiyor. Düşünce veya fikirler bir olsun her daim ortağız.Bence cok iyi birisin. Yani herkes ile anlasma yetenegin var. Espri yapmayi seviyorsun.
Bircok projen var gerceklestirmek istedigin, onlarla ugrasiyorsun.
Orti'mdin
Sohbet etmekten kacmadigim birisisin, iyi sohbet edebiliyorsun.
Ilk aklima gelenler bu kadar
Alemin Kıralı mı? 😕demiş miyim 😱 bir zamanlar öyleydi alemin kıralı,uçurum varkene zaten onların dışında lale devri ve my izliyordum 4 diziden 2 si atv idi yani
evet bir sorun mu varÇok sağ ol Ömer. Unutma ki biz hala seninle ortak sayılırız. İlla bir aracı olması gerekmiyor. Düşünce veya fikirler bir olsun her daim ortağız.
Alemin Kıralı mı? 😕
Hayır da. Ne bileyim şaşırdım.evet bir sorun mu var
boş vaktim hiç yokkiHamdi. Seni gören cennetlik arkadaşım. Nerelerdesin sen ya?
Yorumun için çok teşekkür ederim.
Ben seni şu anda tanımlayamıyorum Mert. Show TV hayranı değilsin gibi geliyor. Yani iyiye gidiyorsun yavaş yavaş.
Yorumların içinde teşekkür ederim ama trip atmam, bozulduğumu hissettiririm sadece.
Canım benim ya. Kankam, kardeşim her şeyimsin sen benim.
Teşekkür ederim için yorumun Emre. Çok fazla online değil misin fazla mı karşılaşamıyoruz bilmiyorum ama eskiden daha fazla konuşurduk.
Teşekkür ederim takas bu yorumun için.
p atmam ben. Bozulduğumu hissettiririm sadece, o kadar.
Çok teşekkürler Abdullah bu yorumun için.FavoriForumum'un sevilen üyelerinden biri. Genelde sakin biridir ve doğal, kendisi gibi yani. Uzun uzun değerlendirmeler yapar ve düşüncelerini iyi bir şekilde ifade eder.
Beren'i İntikam ile beraber daha bir sevdim. Eskiden fazla sevmezdim, sebebini biliyorsun ama şu an gayet seviyorum ve iyi rollerde görmek istiyorum.@dizi kolik mi? iyi güzel bir arkadaştır
zamanında show fanıydı sevmezdim genelde zaten kanal fanı arkadaşların hiçbirini sevmem
şimdi sohbeti muhabbeti daha güzel olan bir arkadaşımızdır berene laf atmadığı sürece anlaşırız
Yorumun için çok teşekkür ederim Mert. Birbirimizi çoğu konularda çok iyi anlıyoruz gerçekten de. İnş. hep böyle devam eder.Çoğu konuda anlaştığımız sevdiğim bir üye, arkadaş. Umarım forumda daha aktif olur eskisi gibi.
Çok teşekkür ederim yorumundan dolayı.Sevdiğim bir üyedir kendisi Editörlüğünü başarıyla yerine getiren birisi
Aslında elimden geldiği kadar fazla girmeye çalışıyorum ama olmuyor işte. Yaş aldıkça daha da az giriyoruz herhalde.Forumda iyi anlaştığım insanlardan. Sevdiğim bir editör arkadaşım. Ama az giriyor işte foruma.