FF dizi kolik

Sen yine de detaya in, söyle bir şeyler. :X

2. cevaa konusunda çok haklıyım. O konuda hiç konuşmaya hakkın yok!😎

Bence cok iyi birisin. Yani herkes ile anlasma yetenegin var. Espri yapmayi seviyorsun.
Bircok projen var gerceklestirmek istedigin, onlarla ugrasiyorsun.
Orti'mdin :X
Sohbet etmekten kacmadigim birisisin, iyi sohbet edebiliyorsun.
Ilk aklima gelenler bu kadar :D

Bence cok iyi birisin. Yani herkes ile anlasma yetenegin var. Espri yapmayi seviyorsun.
Bircok projen var gerceklestirmek istedigin, onlarla ugrasiyorsun.
Orti'mdin :X
Sohbet etmekten kacmadigim birisisin, iyi sohbet edebiliyorsun.
Ilk aklima gelenler bu kadar :D
Çok sağ ol Ömer. Unutma ki biz hala seninle ortak sayılırız. İlla bir aracı olması gerekmiyor. Düşünce veya fikirler bir olsun her daim ortağız. :)

demiş miyim 😱 bir zamanlar öyleydi alemin kıralı,uçurum varkene zaten onların dışında lale devri ve my izliyordum 4 diziden 2 si atv idi yani :D
Alemin Kıralı mı? 😕

Hamdi. Seni gören cennetlik arkadaşım. Nerelerdesin sen ya? :(

Yorumun için çok teşekkür ederim. :)

Ben seni şu anda tanımlayamıyorum Mert. Show TV hayranı değilsin gibi geliyor. Yani iyiye gidiyorsun yavaş yavaş. :X

Yorumların içinde teşekkür ederim ama trip atmam, bozulduğumu hissettiririm sadece. :)

Canım benim ya. Kankam, kardeşim her şeyimsin sen benim. :)

Teşekkür ederim için yorumun Emre. Çok fazla online değil misin fazla mı karşılaşamıyoruz bilmiyorum ama eskiden daha fazla konuşurduk.

Teşekkür ederim takas bu yorumun için. :)

p atmam ben. Bozulduğumu hissettiririm sadece, o kadar. :)
boş vaktim hiç yokki :)

FavoriForumum'un sevilen üyelerinden biri. Genelde sakin biridir ve doğal, kendisi gibi yani. Uzun uzun değerlendirmeler yapar ve düşüncelerini iyi bir şekilde ifade eder.

@dizi kolik mi? iyi güzel bir arkadaştır
zamanında show fanıydı sevmezdim genelde zaten kanal fanı arkadaşların hiçbirini sevmem :)
şimdi sohbeti muhabbeti daha güzel olan bir arkadaşımızdır :) berene laf atmadığı sürece anlaşırız :)

• Beğendim
Reactions: dizi kolik
Çoğu konuda anlaştığımız sevdiğim bir üye, arkadaş. Umarım forumda daha aktif olur eskisi gibi. :)

FavoriForumum'un sevilen üyelerinden biri. Genelde sakin biridir ve doğal, kendisi gibi yani. Uzun uzun değerlendirmeler yapar ve düşüncelerini iyi bir şekilde ifade eder.
Çok teşekkürler Abdullah bu yorumun için. :)

@dizi kolik mi? iyi güzel bir arkadaştır
zamanında show fanıydı sevmezdim genelde zaten kanal fanı arkadaşların hiçbirini sevmem :)
şimdi sohbeti muhabbeti daha güzel olan bir arkadaşımızdır :) berene laf atmadığı sürece anlaşırız :)
Beren'i İntikam ile beraber daha bir sevdim. Eskiden fazla sevmezdim, sebebini biliyorsun ama şu an gayet seviyorum ve iyi rollerde görmek istiyorum. :)

Yorumun için ayrı bir teşekkür ederim Selim, bende seni seviyorum. Çoğu zaman beni yorumlarınla güldürüyorsun sesli bir şekilde. :X

Çoğu konuda anlaştığımız sevdiğim bir üye, arkadaş. Umarım forumda daha aktif olur eskisi gibi. :)
Yorumun için çok teşekkür ederim Mert. Birbirimizi çoğu konularda çok iyi anlıyoruz gerçekten de. İnş. hep böyle devam eder. :)

Aktiflik konusunda elimden geldiğince fazla aktif olmaya çalışıyorum ama işte olmuyor. :bilmem:

Sevdiğim bir üyedir kendisi :) Editörlüğünü başarıyla yerine getiren birisi :)

Forumda iyi anlaştığım insanlardan. Sevdiğim bir editör arkadaşım. :X Ama az giriyor işte foruma. :T: