Yemin ederim bu Avşar Film Ebru'mu ne hale soktu ya. Senaristler neden değişti?Bu sefer çok ileri gitti.
Aslında orjinaline sadık kalınsaydı gerçekten güzel bi dizi olabilirdi Orjinali hem eğlenceli hemde dramdı.Yine parça parça izliyorumda sıktı beni.
Ergenekoncular yazmıyor mu ?? 😱Yemin ederim bu Avşar Film Ebru'mu ne hale soktu ya. Senaristler neden değişti?
Yemin ederim bu Avşar Film Ebru'mu ne hale soktu ya. Senaristler neden değişti?
"Kanser hastalığı" hikayesine girdiler aşk üçgeni filan klasik konular artık bir müddet sonra senaryo tıkanınca bana afakanlar bastı.Aslında orjinaline sadık kalınsaydı gerçekten güzel bi dizi olabilirdi Orjinali hem eğlenceli hemde dramdı.
Ergenekoncular yazmıyor mu ?? 😱
Hee Kerem ve ergenik kızlar yüzünden Kerem'i bi kere bile giyinik göremedim. Habire banyo her bölüm, hemde her gördüğümde Bariş'a yakalanıyor o haliyle"Kanser hastalığı" hikayesine girdiler aşk üçgeni filan klasik konular artık bir müddet sonra senaryo tıkanınca bana afakanlar bastı.
Bide sürekli dizide bir ci****lik merakı var.
Hayır. Onlar sadece genel hikayeyi üstleniyor.Ergenekoncular yazmıyor mu ?? 😱
Ben onlar yazıyor sanıyordum Genede iyi yazıyorlarmişHayır hikaye ve ilk 2 bölümü onlar yazdı.
İlk sezon Pınar Çetin ve Funda Uysal bu sezon değişti ama bulamadım isimlerini 1 dk.
Öyle ama Ebru güçlü bir kadını canlandırıyordu dizide. Bu sezon noldu bu kadına ya. Tamam hakkını arıyor yine Kendal'ı şikayet edip ama şiddet nedir ya?O değil de çok kötü etkilendim nasıl bir sahneydi tekrar tekrar izlenecek.
Öbür kadının bi türlü hafızam almıyor, hep öyle diyorum onlaraHayır. Onlar sadece genel hikayeyi üstleniyor.
Ergenekoncular iyiymiş.
Ben onlar yazıyor sanıyordum Genede iyi yazıyorlarmiş
Sema Ergenekon - Eylem CanpolatÖbür kadının bi türlü hafızam almıyor, hep öyle diyorum onlara
Kerem'in soyunuk yakalanmadığı mı kaldı? Mübarek herkese gösterdi ben böyle dizi izlemem.Hee Kerem ve ergenik kızlar yüzünden Kerem'i bi kere bile giyinik göremedim. Habire banyo her bölüm, hemde her gördüğümde Bariş'a yakalanıyor o haliyle