Şu İllu konusunda çok cahilim.Hayır. Ben resmimdeki mühürden yola çıktım yani mühürdeki bu işaret ona dalalet.
Şu İllu konusunda çok cahilim.Hayır. Ben resmimdeki mühürden yola çıktım yani mühürdeki bu işaret ona dalalet.
Ben baya profosyonelim o konuda ama bu konuda bilgili olmak bizi yükseltmiyor maalesef. Bunları bilip elinden bir şey gelmemesi daha kötü bir durum haline geliyor...Şu İllu konusunda çok cahilim.
Yeterince açığım ben.Biraz daha açıklasaydın keşke
Biliyorum sen zaten çok iyisin o konuda.Ben baya profosyonelim o konuda ama bu konuda bilgili olmak bizi yükseltmiyor maalesef. Bunları bilip elinden bir şey gelmemesi daha kötü bir durum haline geliyor...
Yeterince açığım ben.
Araştırınca kendini çok kaptırırsın benden söylemesi. Bence hiç bulaşmasan daha iyi.Biliyorum sen zaten çok iyisin o konuda.
Merak ettim yarın araştırıyım bari biraz. 😱
Sanmıyorum ilgi alanım değil sadece küçük bir merak.Araştırınca kendini çok kaptırırsın benden söylemesi. Bence hiç bulaşmasan daha iyi.
Benim de öyleydi.Sanmıyorum ilgi alanım değil sadece küçük bir merak.
OLabilir adam altın mikrofon kaldirmiş ertesinde ölmüş😱 O mikrofonda belki zehir vardi? Eline bulaşti falan filanbizden kimi koyacakalr zeki müren yapan bizimle ilgili değildir
aman pompy duymasın senaryosuna eklerOLabilir adam altın mikrofon kaldirmiş ertesinde ölmüş😱 O mikrofonda belki zehir vardi? Eline bulaşti falan filan
Kabul et yazdiğim senaryo 5 beden büyükaman pompy duymasın senaryosuna ekler
geceden gündüze değil bugünden yarına deüil de çok acil oalrak değil çabuk çabukKabul et yazdiğim senaryo 5 beden büyük
Çok güzel şiir, kimden?geceden gündüze değil bugünden yarına deüil de çok acil oalrak değil çabuk çabuk
Senden ve @xemrexxx bişey kaçıyor zaten 😱Duydum
fosforlu kedi gözü şairinden ütopyada yüce honosun sarayının bahçesinde yaşıyor selena ile fanfinfon peşindeÇok güzel şiir, kimden?
cıa mısın mit misin yoksa üçgenli göz müsün panpaDuydum
1 bölümde mi 😱İllumunuati benim senaryomdada var ama teşekkürler ben senin 24 tane suikasten hoşlancağını zannettim 1 bölümde @xemrexxx