İlluminati Deşifreleri

Yapma Forumdash ya. Gerçekten çok saf ve temiz bir yüzü var. Onun durması gereken bir yer değil bu. :(
İlk çıkış şarkısına bak bakim:X Ozaman temiz yüzlümüymüş:X En berbat stili o dönemlerdi. Eğer illu'ya girmişsse son albümde bırakın orda kalsın böyle çok güzel♥

İlk çıkış şarkısına bak bakim:X Ozaman temiz yüzlümüymüş:X En berbat stili o dönemlerdi. Eğer illu'ya girmişsse son albümde bırakın orda kalsın böyle çok güzel♥
Gördüm ama ne bileyim ya. Neyse kendisine yakıştırıyorsa yapsın diyorum ama ben yakıştıramıyorum şahsen. :(

Gördüm ama ne bileyim ya. Neyse kendisine yakıştırıyorsa yapsın diyorum ama ben yakıştıramıyorum şahsen. :(
Bizim illu'cular ABD'deki gibi bi adımdan öteye gidemez. Bizde anca işaret :X Ama onlarda yada oralarda daha farklı. Miley, Gaga soyundular.Rihanna'nın son klibi striptiz kulubunde mi ne geçiyormuş (@xBUGRAx) öyle demişti. Senin korktuğun noktalara bizde anca sen yaşlandiğinda görürsün :F

Bizim illu'cular ABD'deki gibi bi adımdan öteye gidemez. Bizde anca işaret :X Ama onlarda yada oralarda daha farklı. Miley, Gaga soyundular.Rihanna'nın son klibi striptiz kulubunde mi ne geçiyormuş (@xBUGRAx) öyle demişti. Senin korktuğun noktalara bizde anca sen yaşlandiğinda görürsün :F

:T Onun akıbeti belli değil şimdi What Now'a klip çekti Tayland'da. :D

Miley Cyrus ve Lady Gaga gibi olamaz hiçbiri zaten yani o kadar ileriye gidilmez de ben yine de böyle bir şey yapmalarını istemiyorum sevdiğim kişilerden nedense. :(

Erkeklerde kim var yabancı soyunan? :X:X

Miley Cyrus ve Lady Gaga gibi olamaz hiçbiri zaten yani o kadar ileriye gidilmez de ben yine de böyle bir şey yapmalarını istemiyorum sevdiğim kişilerden nedense. :(

Erkeklerde kim var yabancı soyunan? :X:X
İlluminatinin prensesi yada illuminatinin kraliçesi betimlemelerini duyoruz ama İlluminatinin Krali yada Prensi diye bişey duymadım şu yaşima kadar:F Varsa söyleyin:X Ama eminem M.J Jay-Z en bilinenler:X

Şimdi yok artık diyeceksiniz nasıl bağlamiş olayı diyip saçma bulacaksınız ama taşlar yerine oturuyor!!!! Alakası yoksa neden göz tabelası var? Neden kulak yada burun yada boğaz hadi bunlar değil akçiğer yok??? Evet Bildiniz illu :X İzleyenler @EveN @xemrexxx @Billy Kane @mrt-06 @OzaN @sokak sanati @rengarenk @yatutarsa (etiketlenenler bölümkonusunda izleyenlerden)

lf6he.jpg

tuttu fırlattı saçma ve alakası yok sadece makyajlar biraz andırıyor

eminem tekrar illumunatiye dönmüs

afbcdn_profile_a.akamaihd.net_hprofile_ak_ash3_c0.6.160.160_p13abe490b14c3ad533c6cd1b6322111e6.jpg

facebooktaki fotosu

Rihanna Eminem Kesha Lady Gaga One Direction Justin Bieber ... birsürü illucu var

Ekli dosyalar

• afbcdn_profile_a.akamaihd.net_hprofile_ak_ash3_c0.6.160.160_p13abe490b14c3ad533c6cd1b6322111e6.jpg
    afbcdn_profile_a.akamaihd.net_hprofile_ak_ash3_c0.6.160.160_p13abe490b14c3ad533c6cd1b6322111e6.jpg
    4.9 KB · Hit: 460
Sertab Erener'de İllüminatiden biliyoruz ama bu klipte vermek istediği mesaj epey farklı gibi nedense. @Forumdash :X

Geçenlerde powerturkte çıktıgında bunu çaliyorlardi.Tamam bi kaç sahne vardir izlemedim ama aklıma geldiği an baktim bende ne demek istediğini anlamadim:X
"Hepimiz eşcinseliz." diyor "Oldum rengarenk rengarenk, biz hep rengarenk rengarenk." diyerek herhalde. :X