Aşkın Yalanmış klibinde var, evet. Hiç yakıştıramıyorum ama ben ona ya.Bu fotodan pek şüphe kapmadim ama kliplerinde kapıyorum
Aşkın Yalanmış klibinde var, evet. Hiç yakıştıramıyorum ama ben ona ya.Bu fotodan pek şüphe kapmadim ama kliplerinde kapıyorum
Ben bu son albümünde çok yakiştirdim Çok klass duruyorAşkın Yalanmış klibinde var, evet. Hiç yakıştıramıyorum ama ben ona ya.
Yapma Forumdash ya. Gerçekten çok saf ve temiz bir yüzü var. Onun durması gereken bir yer değil bu.Ben bu son albümünde çok yakiştirdim Çok klass duruyor
İlk çıkış şarkısına bak bakim Ozaman temiz yüzlümüymüş En berbat stili o dönemlerdi. Eğer illu'ya girmişsse son albümde bırakın orda kalsın böyle çok güzel♥Yapma Forumdash ya. Gerçekten çok saf ve temiz bir yüzü var. Onun durması gereken bir yer değil bu.
Gördüm ama ne bileyim ya. Neyse kendisine yakıştırıyorsa yapsın diyorum ama ben yakıştıramıyorum şahsen.İlk çıkış şarkısına bak bakim Ozaman temiz yüzlümüymüş En berbat stili o dönemlerdi. Eğer illu'ya girmişsse son albümde bırakın orda kalsın böyle çok güzel♥
Bizim illu'cular ABD'deki gibi bi adımdan öteye gidemez. Bizde anca işaret Ama onlarda yada oralarda daha farklı. Miley, Gaga soyundular.Rihanna'nın son klibi striptiz kulubunde mi ne geçiyormuş (@xBUGRAx) öyle demişti. Senin korktuğun noktalara bizde anca sen yaşlandiğinda görürsünGördüm ama ne bileyim ya. Neyse kendisine yakıştırıyorsa yapsın diyorum ama ben yakıştıramıyorum şahsen.
Bizim illu'cular ABD'deki gibi bi adımdan öteye gidemez. Bizde anca işaret Ama onlarda yada oralarda daha farklı. Miley, Gaga soyundular.Rihanna'nın son klibi striptiz kulubunde mi ne geçiyormuş (@xBUGRAx) öyle demişti. Senin korktuğun noktalara bizde anca sen yaşlandiğinda görürsün
O zaman spamlayalım harbidenOnun akıbeti belli değil şimdi What Now'a klip çekti Tayland'da.
Miley Cyrus ve Lady Gaga gibi olamaz hiçbiri zaten yani o kadar ileriye gidilmez de ben yine de böyle bir şey yapmalarını istemiyorum sevdiğim kişilerden nedense.Bizim illu'cular ABD'deki gibi bi adımdan öteye gidemez. Bizde anca işaret Ama onlarda yada oralarda daha farklı. Miley, Gaga soyundular.Rihanna'nın son klibi striptiz kulubunde mi ne geçiyormuş (@xBUGRAx) öyle demişti. Senin korktuğun noktalara bizde anca sen yaşlandiğinda görürsün
İlluminatinin prensesi yada illuminatinin kraliçesi betimlemelerini duyoruz ama İlluminatinin Krali yada Prensi diye bişey duymadım şu yaşima kadar Varsa söyleyin Ama eminem M.J Jay-Z en bilinenlerMiley Cyrus ve Lady Gaga gibi olamaz hiçbiri zaten yani o kadar ileriye gidilmez de ben yine de böyle bir şey yapmalarını istemiyorum sevdiğim kişilerden nedense.
Erkeklerde kim var yabancı soyunan?
Geçenlerde powerturkte çıktıgında bunu çaliyorlardi.Tamam bi kaç sahne vardir izlemedim ama aklıma geldiği an baktim bende ne demek istediğini anlamadimSertab Erener'de İllüminatiden biliyoruz ama bu klipte vermek istediği mesaj epey farklı gibi nedense. @Forumdash
"Hepimiz eşcinseliz." diyor "Oldum rengarenk rengarenk, biz hep rengarenk rengarenk." diyerek herhalde.Geçenlerde powerturkte çıktıgında bunu çaliyorlardi.Tamam bi kaç sahne vardir izlemedim ama aklıma geldiği an baktim bende ne demek istediğini anlamadim