Şu İllu konusunda çok cahilim.Hayır. Ben resmimdeki mühürden yola çıktım yani mühürdeki bu işaret ona dalalet.![]()
Şu İllu konusunda çok cahilim.Hayır. Ben resmimdeki mühürden yola çıktım yani mühürdeki bu işaret ona dalalet.![]()
Ben baya profosyonelim o konuda ama bu konuda bilgili olmak bizi yükseltmiyor maalesef. Bunları bilip elinden bir şey gelmemesi daha kötü bir durum haline geliyor...Şu İllu konusunda çok cahilim.![]()
Yeterince açığım ben.Biraz daha açıklasaydın keşke![]()
Biliyorum sen zaten çok iyisin o konuda.Ben baya profosyonelim o konuda ama bu konuda bilgili olmak bizi yükseltmiyor maalesef. Bunları bilip elinden bir şey gelmemesi daha kötü bir durum haline geliyor...
Yeterince açığım ben.![]()
Araştırınca kendini çok kaptırırsın benden söylemesi. Bence hiç bulaşmasan daha iyi.Biliyorum sen zaten çok iyisin o konuda.
Merak ettim yarın araştırıyım bari biraz. 😱
Sanmıyorum ilgi alanım değil sadece küçük bir merak.Araştırınca kendini çok kaptırırsın benden söylemesi. Bence hiç bulaşmasan daha iyi.![]()
Benim de öyleydi.Sanmıyorum ilgi alanım değil sadece küçük bir merak.![]()
![]()
OLabilir adam altın mikrofon kaldirmiş ertesinde ölmüş😱 O mikrofonda belki zehir vardi? Eline bulaşti falan filanbizden kimi koyacakalr zeki mürenyapan bizimle ilgili değildir
![]()
aman pompy duymasın senaryosuna eklerOLabilir adam altın mikrofon kaldirmiş ertesinde ölmüş😱 O mikrofonda belki zehir vardi? Eline bulaşti falan filan![]()
Kabul et yazdiğim senaryo 5 beden büyükaman pompy duymasın senaryosuna ekler![]()
geceden gündüze değil bugünden yarına deüil de çok acil oalrak değil çabuk çabukKabul et yazdiğim senaryo 5 beden büyük![]()
Çok güzel şiir, kimden?geceden gündüze değil bugünden yarına deüil de çok acil oalrak değil çabuk çabuk![]()
Senden ve @xemrexxx bişey kaçıyor zaten 😱Duydum
fosforlu kedi gözü şairinden ütopyada yüce honosun sarayının bahçesinde yaşıyor selena ile fanfinfon peşindeÇok güzel şiir, kimden?![]()
cıa mısın mit misin yoksa üçgenli göz müsün panpaDuydum
1 bölümde mi 😱İllumunuati benim senaryomdada var ama teşekkürler ben senin 24 tane suikasten hoşlancağını zannettim 1 bölümde @xemrexxx