vadi sezonun en düşük reytingleri alabilir bunlar şimdi 15 dk özet verir ya vermez atv den nefret ediyorum ya show a geçsekte kurtulsak şu kanaldan yeter artıkEvet yarın ahbr ve atv canlı ortak yayın başbakan özel var
doğru aga konusu da açıldı vadi bu hafta erken bitecekmy bugün reytinglerini yükseltmiş dediğim gibi adam akıllı bi rakip gelmedi normaldir ah kaçak gelecekti var ya çok rahat sollar geçerdi yeminle ah ah
atv nin yayın akışında yarın 22.30 başkan özel diye bişey var vadi o saatte biterse atv yi arayıp sövmeyen ne olsun her yerde şikayet edicem bu yapılır mı ya biz 12.45 de başlasın diyoruz adamlar o saatte bitirecek inanamıyorum şu kanala show a geçeriz inşallah ocakta başbakanda gelse takmam vadi varken banane ya başka gün mü yok
@beyazsoy aga doğru mu bu ya bi bilgin var mı
Tam da bölümü hem de bu bölüm ile 13 reyting alabilirdikeğer vadi normal saatinden 5 dk bile erken biterse bundan böyle en büyük atv düşmanı benim başbakanda başka gün mü bulamamış ya adamlar en yüksek reytingli zaman diliminde vadiyi kısa kesecekler gelde çıldırma kafayı yeme
ilk bölümde olmasının önemi yok ben kaçağa ilk bölümde mafya varmı dedim. nasıl okuyon mesajlarımı yahuu )))) yazdıklarımı tekrar oku .. ana hikayenin dışında mafya sokulmuşsa .. aşk dizide mafya yan unsur başrol oyunculara bişey yaptırtmak için var.. yine anlamadıysan yapacak bişeyim yok )))Dikkatini çekerim git ilk bölümü izle.Dilimde tüy, elimde takat, klavyemde tuş kalmadı "bir diziyi baştan sona izle" demekten. Dizinin ilk bölümünde mafya vardi zaten.Ne sonradan sokulması.
my bugün reytinglerini yükseltmiş dediğim gibi adam akıllı bi rakip gelmedi normaldir ah kaçak gelecekti var ya çok rahat sollar geçerdi yeminle ah ah
atv nin yayın akışında yarın 22.30 başkan özel diye bişey var vadi o saatte biterse atv yi arayıp sövmeyen ne olsun her yerde şikayet edicem bu yapılır mı ya biz 12.45 de başlasın diyoruz adamlar o saatte bitirecek inanamıyorum şu kanala show a geçeriz inşallah ocakta başbakanda gelse takmam vadi varken banane ya başka gün mü yok
@beyazsoy aga doğru mu bu ya bi bilgin var mı
çok az gözüküyor , hiç oynamasın daha iyi ,Güneş Emir'i gördüm sonunda. Özlemişim.
çok az gözüküyor , hiç oynamasın daha iyi ,
dy bırakmayacaktı 🙂
Tamam Hem kaçak'ın hemde Aşk'ın özetini kısaca geç.ilk bölümde olmasının önemi yok ben kaçağa ilk bölümde mafya varmı dedim. nasıl okuyon mesajlarımı yahuu )))) yazdıklarımı tekrar oku .. ana hikayenin dışında mafya sokulmuşsa .. aşk dizide mafya yan unsur başrol oyunculara bişey yaptırtmak için var.. yine anlamadıysan yapacak bişeyim yok )))