Bu rakamlar iyi biraz daha yükselir okadar karşısında komedi olmazsa dahi.. Tabi intikam gün değiştirilme ozaman da yukselirİntikam anlıkta var bu sefer. Vadi yükselmiş. Aramızda Kalsın ufak bir düşüş yaşamış ama yükselecektir.
Bu rakamlar iyi biraz daha yükselir okadar karşısında komedi olmazsa dahi.. Tabi intikam gün değiştirilme ozaman da yukselirİntikam anlıkta var bu sefer. Vadi yükselmiş. Aramızda Kalsın ufak bir düşüş yaşamış ama yükselecektir.
Ab kitlesi beğenmiştir bence bu diziyi. Yükselmiştir bence.Bu rakamlar iyi biraz daha yükselir okadar karşısında komedi olmazsa dahi.. Tabi intikam gün değiştirilme ozaman da yukselir
Durgun mu? Oldukça iyi bence.Bölüm çok durgun ya
sen unutmuşsun bu işleri hangi dizi olursa olsun anlıkta beklenen seviyede değilse bölüm durgundurHarika bir bölüm
Sen kesin vadiyi acarsın ama caktırmıyorsunreklam arasında aramızda kalsın a bakalım biraz
Arası bozuk muymuş ki? 😱 Ben araştırdım ama öyle bi şey bulamadım.Kanal D Fatih'ide tutturamazsa ki bence tutmayacak eski dizileri batık yeni diziler beklenenin altında büyük bir yeniliğe ve temizliğe gidebilir ve ocak ayında yepyeni diziler başlatabilir.Ay Yapım'la arasını düzeltip dizi yaptırmalı bence
Ben pek beğenmedim bir aksiyon sahnesi göremedik bu sahneler güzeldi amaDurgun mu? Oldukça iyi bence.
Unutmadım billllmem o konuları sizlerden õgreniyorumsen unutmuşsun bu işleri hangi dizi olursa olsun anlıkta beklenen seviyede değilse bölüm durgundur
Allah yazdıysa bozsunSen kesin vadiyi acarsın ama caktırmıyorsun
ben genelde bölümün durgunluğuna yorum yapmam isim vermeyeyim şimdi cevap yağmuru olurUnutmadım billllmem o konuları sizlerden õgreniyorum