bu dizilerin aynı türden sayılabilecek ikinci bahar, falan var bu türü de küçümsememek lazım. bu diziler ıo sıcaklığı izleyiciye geçirmeyi başarırsa reytingleri çok iyide olabilir.Çok bir atak olmaz. Bu dizilerin kitlesi azdir
bende görmedim.Kavak Yellerindeki oğlanın çakması gibi Geçen hafta 500TL verdiydi, şimdide hırsızlığa davet ediyor abiside birazdan görünürküçük kardeşi barış ile konuşan mı o kim be hiç görmedim tvlerde
Hatırladığım kadariyla canım Ailem ve ikinci bahar öyle yüksek reyting almadı orta karar gitti.bu dizilerin aynı türden sayılabilecek ikinci bahar, falan var bu türü de küçümsememek lazım. bu diziler ıo sıcaklığı izleyiciye geçirmeyi başarırsa reytingleri çok iyide olabilir.
ikinci baharın final bölümü türkiye de o saatte açık olan televizyonların 3 de 2 si tarafından izlenmiş.Hatırladığım kadariyla canım Ailem ve ikinci bahar öyle yüksek reyting almadı orta karar gitti.
Şaka yaptık hacı alınma. Sen anlamazliktan gelince bende devam edeyim bu oyuna dedim)))ilk mesajından anladım yoksa sen anladığımı anlamadın mı
yok artık 2.bahar mı orta karardı o zaman kim yüksek aldı 😱Hatırladığım kadariyla canım Ailem ve ikinci bahar öyle yüksek reyting almadı orta karar gitti.
Ben tekrarını iyi izlediğini hatirliyorumikinci baharın final bölümü türkiye de o saatte açık olan televizyonların 3 de 2 si tarafından izlenmiş.