26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün mahallemde ilk kez öğrendiğim bir şeyi öğrendim. İntikam dizisinde Rüzgar'ın küçüklüğünü canlandıran Görkem Demirkan bizim aşağı mahallede oturuyormuş @xemrexxx @yakup09 @Fks14 bugün çocukla konuştum ve şans eseri öğrendim. :D

awww.diziler.com_resimler_126000_gorkem_demirkan_126542.jpg

Ekli dosyalar

• awww.diziler.com_resimler_126000_gorkem_demirkan_126542.jpg
    awww.diziler.com_resimler_126000_gorkem_demirkan_126542.jpg
    114 KB · Hit: 425
bu dizilerin aynı türden sayılabilecek ikinci bahar, falan var bu türü de küçümsememek lazım. bu diziler ıo sıcaklığı izleyiciye geçirmeyi başarırsa reytingleri çok iyide olabilir.
Hatırladığım kadariyla canım Ailem ve ikinci bahar öyle yüksek reyting almadı orta karar gitti.

Star 2 tane daha dizi yapıp tuttursa da şu Acun haftada 2 gün yayınlansa. İşte o zaman baya bir yol kat eder kalite konusunda.

Şu an her gün çok iyi durumda ancak bu iyi durumun 4 günü Acunla, 1 günü Muhteşemle gidiyor. Acunun 4 gün olmasına karşın ikisi de Show Tv`den gelmiş.

Şu ana kadar en iyi dizisi açık ara Medcezir. Aramızda Kalsın da tuttu gibi gözüküyor zaten 10 reyting beklemek hata olurdu gayet iyi gidiyor.

Cumartesi YST, Pazar O Ses yayınlansa, Pazartesi ve Salıya da yeni dizi gelse harika olur.

İntikam anlıkta var bu sefer. Vadi yükselmiş. Aramızda Kalsın ufak bir düşüş yaşamış ama yükselecektir.

Çok şükür kanal D yi listede gördük samanyolunu geçmeyi başarmış))) kurban mi kessek

eskinen de kurtlar vadisinde bazı bölümlerde fazla çatışma sahnesi olmazdı ama iskender büyükün ağzından çıkacak iki kelimeye gözümüzü kırpmadan bakardık-iskender büyükün veya ersoy ulubeyin karizmaları yeterdi nerde şimdi o adamlar

İkinci Bahar yayınlandığı dönemde oldukça iyi reytingler almıştı diye hatırlıyorum. Hatta dizinin finali uzun süre kırılmayan bir rekora imza atmıştı.