Oğlumu verin bana oğlumu istiyorum demesin şimdi Vahide Perçin.eğitimini hürremden aldı başka türlüsü mümkün mü
kimdin sen?Yeni adım ve yeni avatarımla sizinleyim
dizi 9 reytingten 3 reytinge düşerOğlumu verin bana oğlumu istiyorum demesin şimdi Vahide Perçin.
İlk bölüm evet biraz daha sadeydi ama bu bölüm gerçekten güzel. Bu hafta Ab grubunda ve totalde farklı bir atak bekliyorum ben.Aramızda kaldığın ilk bölümü karakterleri tanitiklarindan biraz sıkıcıydi bu bölüm daha iyi. Oyuncaklar ilk bölüme göre daha iyi.. Ilk bölümde eski dizilerin çok benziyordu oyunculuk
Çok bir atak olmaz. Bu dizilerin kitlesi azdirİlk bölüm evet biraz daha sadeydi ama bu bölüm gerçekten güzel. Bu hafta Ab grubunda ve totalde farklı bir atak bekliyorum ben.
Reyting ivmesi yükselişte. Ben belli olmaz diyorum.Çok bir atak olmaz. Bu dizilerin kitlesi azdir
Kanal dkimdin sen?
dizi 9 reytingten 3 reytinge düşer
küçük kardeşi barış ile konuşan mı o kim be hiç görmedim tvlerdeGeçen hafta küçük kardeşi göründü şimdi büyük abisini bekliyorum😕
intikam susturucusunu Yarına kalmadan anladın sende ilerleme var)))intikam anlıklarda yok aramızda kalsın fena etkilemiş
intikamda ekleme sahne yok sahneler arası geçiş çok kötü sanki reklam filmlerini arka arkaya koymuşlar gibi
ilk mesajından anladım yoksa sen anladığımı anlamadın mıintikam susturucusu Yarına kalmadan anladın sende ilerleme var)))