24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Revan Çalıkuşu'nun Ab'de daha fazla izleneceğini nereden biliyor peki? :) :)
kanal d dizisi+tims+uyarlama+ab de tek güçlü o ses var
kaçak süreç film dizisi+gürkan uygun vadiden geldi total dizisi özlem yılmaz unutulmazdan geldi total dizisi+bir bölümde çok silah patlayan diziler genelde total oluyor

Ben Onu Çok Sevdim müthiş kötü gidiyor gerçekten 1 reyting bile alamadı yine klasik Pana Film sıkıcı dönem dizisi olmuş sanırım Adnan Menderes bile etkilemediyse yapacak bir şey yok yayından kaldırılır artık.

huzur sokagına onur tuna sinem öztürke gelmiş.. senaristler ne yapıyor hala anlaşılmadı kümeye düşmeye oynayan takımlar gibi neye oynadıkları belli değil

Allah askina millet ne bilsin surec filmi ya dizinin basinda surec film jenerigi bile girmedi :D
ab grubunda buna dikakt eden çoktur :D en kötü oyuncualra bakarlar total mi ab mi anlarlar :D kaçak ı izlemedim ilk bölümü izleyeyim şimdiden büyük konuşmayayım ama kaçak oyuncudan yapımcıya totale benziyor senaryo da totalse işi zor

Ben Onu Çok Sevdim müthiş kötü gidiyor gerçekten 1 reyting bile alamadı yine klasik Pana Film sıkıcı dönem dizisi olmuş sanırım Adnan Menderes bile etkilemediyse yapacak bir şey yok yayından kaldırılır artık.
pana çok istikrarlı bir şirket kurtlar vadisi sayesinden transfer oldugu her kanala dandik bir dizi yapmayı becerebiliyor)))

pana direkt dizi yapmak yerine ideolojik konulara dlarsa tek tutan dizisi kv serisi kalacak

pana film siyasete kafayı takmış durumda :d siyasi dizi yapmasın artık

kurtlar vadisinin fragmanını izledi polatın eski görevine gelen olmamış sanırım dizinin reyting kaybı biraz ondan.. pollattan sonra orayı aksiyon ve karizmayla dolduracak biri lazımdı.. yapamamış pana

Çalıkuşu'nun tekrarı 4 reytingi geçmiş. Çok iyi. :) Yarın tekrarı 5 yeni bölümü 7 reyting alır ab'de.