24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Çocuklar Duymasın anlıklara giremiyor. Tekrarları çok izleniyor değişiklik şart artık..

Yalan Dünya tek başına Kanal D`ye kazandırığını Vadi kazandırmıyordur. :X

Reytinge mi bakıyorsun kazançla ilgili?
ahahahaha :kiki: :kiki: Allah ta seni güldürsün arada 10 reytign var yalan dünyanın tüm sezon cirosu vadinin 1 bölümü etmez şaka güzeldi :d vadi 3 sene önce haftalıklarda 4. falanken bile en çok kazandıran diziydi şimdi düşünemiyorum bile :D

Ben ikisini de izlemiyorum ama Kaçak'ın tekrarı olursa bakmayı düşünüyorum o da sanırım 23'ten sonraymış.

Zamanında kült olmuş eserlerin yeniden çevirisi ne zaman benimsendi ki şimdi benimsensin? Eskisi gibi olmuyor, o tadı vermiyor. Kim gelse Aydan Şener'i geçemez benim için. O sebeple izleyemiyorum, kıyaslama oluyor sürekli.
aski memnu fenomen oldu romanlar yada eski yapimlar iyi uyarlaninsa seyircinin dikkatini cekiyor

ahahahaha :kiki: :kiki: Allah ta seni güldürsün arada 10 reytign var yalan dünyanın tüm sezon cirosu vadinin 1 bölümü etmez şaka güzeldi :D vadi 3 sene önce haftalıklarda 4. falanken bile en çok kazandıran diziydi şimdi düşünemiyorum bile :D
Takas daha cironun ne olduğunu bilmiyorsun bana burda ahkam kesiyorsun. :X Allah da seni güldürsün. Demek ciro kazanç demek ha? :D

Yalan dünyayı kim bu kadar büyütüyor totali 3 olan bir dizi ?
Valla bıktım bu kanal fanatiklerinden? 6 bölüm süresi kısalıp 3 aldı diye hemen 3 oldu. Ortalaması 4.41 dizinin merak etmeyelim. :)

Kuzey Güney de 5 falan alıyordu ki, Yalan Dünya A/B`de daha çok izleniyordu. Sen diziden vazgeçtin mi? hayır. Demekki olay büyütmek değilmiş.

ezbere konuştun açık ve net rakibi olunca dağılır falan her gün rakipleri var dizi her gün aynı oranları alır ne olursa olsun reklama falan girmedi ne reklamı :D saat 19.50 gibi bitti sonra reklam girdi ekip1 başladı
nasil rakip var kanallar iki dünya arasinda yayinlanirken yapimin ozette yada reklamdaydi tek rakibi çocuklar duymasin

Takas daha cironun ne olduğunu bilmiyorsun bana burda ahkam kesiyorsun. :X Allah da seni güldürsün. Demek ciro kazanç demek ha? :D
Allah aşkına vadinin kazancını mı tartışacam seninle ya kurtlar vadisi tüm zamanların en çok kazanan kazandıran dizisidir reklam rekorlarının hepsi vadiye ait sen dünkü diziyle kıyaslarsan olmaz bu

Arkadaslar birisi Anliklari paylastiktan sonra tekrar paylasmayin lütfen. Siliyoruz. Zaten bu konuda @xBUGRAx 'in hizina yetisebilen pek yok. :)

yalan dünyayı bu kadar büyüten ve konuşan tek kişi revan yemin ediyom dizi oynamasa millet nerde bu dizi bile demeyecek kadar izlenmiyor arkadaşım sevmene izlemene saygımız sonsuz ama dizi 1 iken 1000 gibi göstermeye çalışkan gerçekten olmuyo be gerçkeler diye bişey var :)