23 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

ben bu saatde uyanıp kalkmazsam karadayımın reytingleri düşük çıkıyor
bu saatde uyandım ki,karadayıya destek çıkmak için şimdi sabırsızlıkla reytinglerin açıklanmasını bekliyorum
kaçta açıklanır bir fikri olan?

ben bu saatde uyanıp kalkmazsam karadayımın reytingleri düşük çıkıyor
bu saatde uyandım ki,karadayıya destek çıkmak için şimdi sabırsızlıkla reytinglerin açıklanmasını bekliyorum
kaçta açıklanır bir fikri olan?

Nasıl bir totem bu.:FKaradayı ve istikbali.:D

10, 10 buçuk gibi açıklanıyor.😀

acun büyük ayıp ettin şimdi!
neyse sağlık olsun inşallah haftayada ab'yi alırız
şükretmeyi bilmek lazım en azından totalde birinci olmuşuz

O ses dün akşam baya Show'a dönüştü danslar teklifler falan çok yoğundu bu kadar iyi gelmesi normal.
Karadayı ve o ses'i ve de Güneşi beklerken'in tekrarını çok tebrik ediyorum.:)

Görüş günü kadınları hala vasat 3 haftaya biter diye tahmin ediyorum.aha doğrusu Fox'un Yeni düzeni vasat.Fatih Portakal Çocuklar Duymasın ve Dizler hepsi çok kötü.Artık ekim'e değişsin şu yayın akışı.:(

Milyoner'de gayet başarılı gitmiş dayı'nın ardından.:(

vayy oranlar baya yükselmiş karadayı süper gitmiş ve yine ZİRVEDE :d 10 a dayamış bir anda çok iyi bi gelişme :D 1-2 bölüme 10 reytingi geçer rahatlıkla
o seste iyi gitmiş kıl payı zirveyi kaçırmış ab de baya iyi gitmiş 1.olmuş o grupta helal
karadayı geçen haftaya göre baya yükseldi

Geçen hafta atv reklam düzeninde (sanırım yanılmıyorsam) 21:45 - 22:30 sırasında 2 kere reklamı peşpeşe sıraladı ve ben bunu dile getirdiğimde " Acun reklama girmedi" olarak algılandı. Gördünüz mü şimdi? Karadayı bu sefer aynı saat diliminde reklama girmedi ve AB'de tekrar yükselmiş:X Oysaki bu bölüm daha heycansızdı.Geçen haftaki "kim ölecek" sorusuyla heycanı katlayacakti ki atv straeji hatası yüzünden kaybetti:bağır:

Bu arada O ses bu akşamda varmiş.Dün akşamki bölümü az önce bitirdim pek eğleneceli değildi.Hemde geçen haftanın devamıydı? Kıyafetler aynıydı çünkü. O Ses haftada 2 kere yayınlanacaksa ve bu tempoda giderse reytingi şu aşamada bile düşecektir:)