Acun'un reklam verilerinide senden bekleriz...Karadayı reklamanı @Yakamoz-Asi ile ben tutuyorum ama kimsede çıkıp Acun'un reklam verisini sıralamıyor😱Bu arada reklama takik olan arkadaslar acunda zirt pirt reklam verdi. artik haftaya o da taktik uygular.
@Yakamoz-Asi aga ilk baştaki editör yorumları artık yer almıyo onu kaldırman lazım
yada reytingleirn altına koyman lazım admin demişti
kim koyduysa
Benim bir kere Acun'a birsey dedigimi gördün mü Lordly?
Ha, benim gözlerim yanlis görüyordu dimi gecen iki üc hafta? Yoktu yani kimse "Acun fark atacak", "Karadayi fark yiyecek yine" yazan?
Birakin bu konulari. Altina imza atamayacaginiz yorumlarda yapmayin.
PROGRAM | BASLANGIC | BITIS | TOTAL YAYIN SÜRESI | PROGRAM SÜRESI | REKLAM SÜRESI |
KARADAYI | 20:42:57 | 23:30:48 | 02:47:51 | 01:49:20 | 00:58:31 |
O SES TURKIYE | 20:23:35 | 23:29:33 | 03:05:58 | 02:07:09 | 00:58:49 |
Reklama pek takık olmadıgimdan tutmadim ama ben o ses arasi karadayiya baktim bastan sona karadayi rahat anladim))) ama sbt sonuclarinda acun reklama girdikten sonra karadayi sazi aldi acun yakalayamadi sanirim.Acun'un reklam verilerinide senden bekleriz...Karadayı reklamanı @Yakamoz-Asi ile ben tutuyorum ama kimsede çıkıp Acun'un reklam verisini sıralamıyor😱
Bütün yorumlarımın altına imzamı atarım. Bence sen ve senim gibiler artık boş yere Acun'a takmaktan vazgeçmeli.
Acun ezer Karadayı fark yer gibi yorumlar yapan bi kişi var onu da biliyoruz ve takmıyoruz artık. Onun dışında artık kimsenin Acun ezer dediğini görmedim gayet saygılı yorumlar yapılıyor artık.
İçi boş Acun düşmanlığından vazgeçin bence...
ayni kalite değil taktik senaryo ayni sadece karadidaki oyunculuk ve yonetmen farki ortadaYa hadi diyelim böyle oldu, hadi diyelim kiskanclik olaylari vs vs girdi araya. Zorla mi izlettiriyor Karadayi kendini?
Ya beyazsoy yani Karadayi ile Pis Yedili'yi ayni cizgiye koydun ya, artik diyecek sözüm yok Ayni kalite ile veriliyor tabi televizyona, ayni heyecan yasaniyor
İşte o yakalayamadiktan sonrada reklam veriyor onun zamanınıda yazacan.Sen şu postu hatırlıyon mu dur hatırlamıyorsan gösterimReklama pek takık olmadıgimdan tutmadim ama ben o ses arasi karadayiya baktim bastan sona karadayi rahat anladim))) ama sbt sonuclarinda acun reklama girdikten sonra karadayi sazi aldi acun yakalayamadi sanirim.
sbtye bakmayın yahu birden reytingler bu kadar artmaz.. sbtnin denekleri dandik)))
Heyyy bu arada Acun bütün ana haberler son reklamını veirken Acun özeti yayına sokuyor 19:50'de O ses özet başlıyor Unutmamak gerek
PROGRAM BASLANGIC BITIS TOTAL YAYIN SÜRESI PROGRAM SÜRESI REKLAM SÜRESI KARADAYI 20:42:57 23:30:48 02:47:51 01:49:20 00:58:31 O SES TURKIYE 20:23:35 23:29:33 03:05:58 02:07:09 00:58:49
Reklam sürelerini dert edenlere gelsin
Acun 18 dakika daha uzun sürüyor ve ayni oranda reklam veriyor. Fark bu.
İşte o yakalayamadiktan sonrada reklam veriyor onun zamanınıda yazacan.Sen şu postu hatırlıyon mu dur hatırlamıyorsan gösterim
Karadayı ile Oses'in ilk anlik reytingi
Sonraki anlıkta Karadayı reklama giriyor ve anlık olarak bunu alıyor
Sen Karadayı reklamdayken bu anlık için
diyorsun
Sonrasında 21:42 gibide Acun reklam veriyor daha da zirveyi alamıyor)
Heyyy bu arada Acun bütün ana haberler son reklamını veirken Acun özeti yayına sokuyor 19:50'de O ses özet başlıyor Unutmamak gerek
@beyazsoy ve Acun severler)
Lordly bu kadar iddiali konusuyorsun ama hala bulamadin sanirim Acun'a reytingler konusunda düsmanlik yaptigim bir yorum? Düsmanlik dedigin kavramida merak ediyorum acikcasi.
goruldugu gibi acunun pt1 in basinda 11lere dayanmasina lafim. meger karadayi reklama girmis. karadayinin reklama girdigi anlasilmiyor o reytingten.İşte o yakalayamadiktan sonrada reklam veriyor onun zamanınıda yazacan.Sen şu postu hatırlıyon mu dur hatırlamıyorsan gösterim
Karadayı ile Oses'in ilk anlik reytingi
Sonraki anlıkta Karadayı reklama giriyor ve anlık olarak bunu alıyor
Sen Karadayı reklamdayken bu anlık için
diyorsun
Sonrasında 21:42 gibide Acun reklam veriyor daha da zirveyi alamıyor)
@beyazsoy ve Acun severler)
@Forumdash usenmedim seyirci artisini hesapladim geçen haftaya göre tns de ‰4 civarinda seyirci gelmiş. ekrana okullarin baslamasiyla bu sonuc normal.
geçen hafta 1 reutinge dusen shari hesapliyorum. ama ayni satte yayinlanan diziyi baz alman lazimm ben karadayiyi baz aldim.O nasil hesaplaniyor?